Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. I_vote_lcap96%Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. I_vote_lcap1%Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. I_vote_lcap1%Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. I_vote_lcap3%Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Yeni bir albüm hazırlığında olan Tuğba Özay, konuk olduğu bir magazin programında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sekiz yıllık birlikteliğini Survivor 2016’ya katılmadan önce bitirdiğini açıklayan Tuğba Özay, biten evliliğiyle ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. İşte Özay’ın yaptığı açıklamalardan öne çıkan başlıklar: “Eşim ile evliliğimiz Survivor’a gitmeden önce resmi olarak bitti.
Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. Tugba-ozay-ic-1-1

Eşimle telefonla konuştuk. Çok güzel şeyler söyledi. Onun da hayatında biri var. 8 yıllık ilişki. İlk 4 yıl çok güzeldi. O evcimen bir insandı. İyi yürekli, düzgün kaliteli bir insandı. O her şeyi bırakmamı istiyordu.İlk başlarda aşkın etkisiyle yaparım, ederim diyorsun da. düşününce 22 yıl çok çalıştım. ‘Hangi şehirdeyim’ diye uyanan bir insanım. Arka arkaya albümler çıkardığım dönemdi. Bana manevi anlamda çok destek verdi. 2 sene çok yorulduk. ayrıldık, ayrılmadık. 1 Nisan’da ona mesaj attım ve şaka olsun diye ‘ben boşanmak istiyorum’ dedim.
Tuğba Özay, ayağının tozuyla döndüğü Türkiye'de hemen her gün yeni bir haberiyle karşımıza çıkıyor. Tugba-ozay-ic-2-1

Hemen telefon açtı, ‘bu ne demek falan’ dedi. ‘1 Nisan şakası yaptım’ dedim. 1 ay sonra biz boşanmayı konuşur olduk. Ben çocuk istiyorum, sen işini çok seviyorsun. Sen bunları istemiyorsun’ dedi. Bu konuşmalardan sonra da 2 yıl devam ettik. Geçtiğimiz ocak ayında da boşandık.”

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]