Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi. I_vote_lcap96%Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi. I_vote_lcap1%Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi. I_vote_lcap1%Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi. I_vote_lcap3%Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beşiktaşlı futbolcuların hedefindeki Volkan Demirel, 'Şampiyon biz olacağız' sözlerine açıklık getirdi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın 3 puan gerisindeyken “Şampiyon biz olacağız” sözünü dilinden düşürmeyen Volkan Demirel, son günlerin en çok konuşulan ismi olmaya devam ediyor. Siyah-beyazlıların yıldızı Oğuzhan Özyakup’un “Biz her karşılaşmadan sonra ‘Şampiyon biz olacağız’ şeklinde bir demeç vermedik” ifadeleriyle hedef aldığı kaptan, kendisini savundu.

BU iddialı cümleleri camiasını ayağa kaldırmak ve iddialarını göstermek için kurduğunun altını çizen Demirel, yanlış anlaşılmaktan yakındı. Rakibi küçük düşürücü ifadeler kullanmadığını belirterek kendisini savunan başarılı file bekçisi, bu tip söylemlerin sporun her dalında yapıldığına da vurgu yaptı. İşte Volkan’ın açıklamaları:

"HEDEF HEP KUPA"

“Fenerbahçe gibi büyük bir camianın kaptanıyım. Bizim gibi büyük kulüplerin hedefi her zaman şampiyonluktur. Ben de takımımı bu yarışta tutmak adına tabii ki iddialı sözler sarfedeceğim. Ben bu konuşmayı yaparken ne rakip takımı ne de onlardan bir futbolcu kardeşimizi hedef aldım. İddialı sözlerim sadece kendi takımım içindi. Gelenleştirilere katılmıyorum. Benim yerimde kim olsa benzer veya aynı sözleri kullanırdı. Ben pazubandını koluma takıyorsam camiamı her zaman diri tutmak zorundayım. Teslimiyeti ne ben kabul ederim ne de takımım."

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]