İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti. I_vote_lcap96%İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti. I_vote_lcap1%İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti. I_vote_lcap1%İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti. I_vote_lcap3%İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

İtalyan kanalı, sarı-lacivertli kulübün, Lazio ile görüşen Arjantinli çalıştırıcı için devreye girerek yıllık 2.6 milyon euro önerdiğini ve bir adım öne geçtiğini ileri sürdü.
Teknik direktör Vitor Pereira ile devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan Fenerbahçe için İtalya'dan şok bir iddia geldi. Mediaset Premium kanalı, sarı-lacivertli kulübün Lazio ile görüşme halinde olan için devreye girdiğini duyurdu. Haberde, Fenerbahçe'nin Arjantinli teknik adama yıllık 2.6 milyon euro önerdiği belirtilirken, Lazio'nun bu teklif karşısında Sampaoli'yi Türk ekibine kaptırabileceği uyarısı yapıldı.

G.Saray'ın da listesinde

Sampaoli için Fenerbahçe ve Lazio dışında İspanya'dan Espanyol ve Valencia'nın da diğer seçenekler olduğu kaydedildi. 56 yaşındaki Jorge Sampaoli, özellikle 2012-16 yılları arasında çalıştırdığı Şili Milli Takımı'nda elde ettiği başarı ile ünlenmişti. Bu yılın başında Şili'deki görevinden ayrılan tecrübeli çalıştırıcı, Galatasaray'ın da radarında yer alıyor. Sampaoli, Fenerbahçe ile ilgili iddialara sessiz kaldı.

İtalyan medyası, Galatasaray'ın da istediği Jorge Sampaoli için Fenerbahçe'nin 2.6 milyon Euro yıllık maaş önerip bir adım öne geçtiğini iddia etti. Gasdasdasda-640 Galatasaray yeni hocasını buldu
Copa Amerika'yı kazandı

Sampaoli, Şili Milli Takımı ile 2015 yılında Copa America'yı kazanırken, aynı yıl Güney Amerika'da yılın teknik direktörü seçildi. Tecrübeli çalıştırıcı, kulüp seviyesinde ise Universidad de Chile takımı ile iki kez Peru Premier Ligi'nde şampiyonluk yaşadı.

Spaletti kapıdan dönmüş

F.Bahçe'nin sezon başında Vitor Pereira'dan önce Luciano Spaletti ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Ancak sportif direktör Terraneo'nun, İstanbul'a geldiğinde isteklerini artıran İtalyan çalıştırıcıyı 'paracı' diyerek veto edip, listede 2. sırada yer alan Vitor Pereira ile anlaştığı belirtildi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]