Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. I_vote_lcap96%Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. I_vote_lcap1%Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. I_vote_lcap1%Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. I_vote_lcap3%Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Yaklaşık iki yıl önce Şirince’de evlendiği Erhan Çelik’le birlikte son derece mutlu bir evlilik sürdüren Gülben Ergen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda bu evliliği her fırsatta övüyordu. Eşine olan güvenini her fırsatta dile getiren Ergen, eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarda; “Eşime fazlasıyla ama fazlasıyla güveniyorum. Son derece yakışıklı ve çekici olduğunun farkındayım ancak güven duygum daha ağır basıyor. Edebi çok üstündür eşimin!” şeklinde konuşmuştu. Ancak Gülben Ergen’in bu güveni onun bir takipçisinin gönderdiği kalpli emojiler ile biraz sarsılmış görünüyor.
Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. Gulben-ergen-ic

ÜÇ KALPLİ MESAJ
Uçankuş TV'nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre Gülben Ergen, eşi Erhan Çelik'e kalp mesajı atarak hayranlığını ilan eden genç bir kadın takipçiye yanıt verdi. Marka ve basın danışmanlığının yanı sıra modellik yapan Esra Nur Türker, Erhan Çelik'e 3 kalp emojili mesaj yolladı. Gülben Ergen, eşine atılan bu mesajı görünce sinirlendi genç kadın takipçiye Erhan Çelik'e attığı mesajın aynısını yani 3 kalpli emoji göndererek herkesi şaşırttı.Ergen’in yaptığı kıskançlık dozu yüksek bu hareket sonrasında, Esra Nur Türker'in takipçi sayısı birden arttı. Gülben Ergen'in fanlarından çok sayıda taciz mesajı atılınca genç kadın, hesabını kilitledi. Gülben Ergen'in davranışı ise sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bu olayla ilgili çok sayıda mesaj paylaşıldı:
Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi. Erhan-celik-5

“Seven sevdiğini kıskanır. Bunu da bir şekilde belli eder işte. Gülben Abla Rabbim size ayrılık göstermesin. Çok takdir ederek ve severek takip ediyorum sizi ve ailenizi. Ee bir kalpte ben hak ettim o zaman…”
“Gülben Ablam yakışıklısını kıskanmış ne kadar saygılı bir şekilde göstermişsiniz tepkinizi… Ben olsam çemkirirdim, bir nişanlı adayı olarak…”
“Ne yapıyorsunuz Gülben Ergen, kalp göndersin diye adama yazılıyorsunuz. Allah iki cihanda mesut bahtiyar etsin desek.”
“Erhan Bey'in tüm yorumlarına karşı Gülben Hanım sürekli tetikte… Gülben Hanım bayağı bir kıskançmış…”

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]