Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi. I_vote_lcap96%Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi. I_vote_lcap1%Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi. I_vote_lcap1%Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi. I_vote_lcap3%Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Fransız basınında çıkan haberde Hatem Ben Arfa için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gündeme geldi.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Fransız L'Equipe gazetesi, Avrupa'nın önemli kulüplerini peşine takan Ben Arfa'ya ulaşan en ciddi teklifin Fenerbahçe'den geldiğini yazdı.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de Hatem Ben Arfa için de girişimler sürüyor. Avrupa'nın önemli kulüplerini peşine takan Ben Arfa'ya ulaşan en ciddi teklif, L'Equipe'in haberine göre Fenerbahçe'den geldi.

Habere göre Fenerbahçe'nin amacı Ben Arfa'yı takımın ikonu haline getirerek, oyuncunun buna bağlı olarak çok sayıda reklam anlaşması imzalamasını garanti etmek olacak.

Ayrıca Ben Arfa'nın öncelikli hedefinin Ligue 1'de kalmak olduğunun belirtildiği haberde, Fransız oyuncunun Fenerbahçe'ye de kapıyı tamamen kapatmış olmadığının da altı çizildi. Adı Lyon ile de anılan Ben Arfa, bu sezon Nice forması ile oynadığı 37 maçta 18 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]