Gülben Ergen formunu nasıl koruyor?
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? I_vote_lcap96%Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? I_vote_lcap1%Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? I_vote_lcap1%Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? I_vote_lcap3%Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gülben Ergen formunu nasıl koruyor?

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? Empty Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? Cuma 10 Haz. - 16:21:43

Yazar : EgzotikForum

-
-

2 yıldan bu yana koruma programına devam eden Gülben Ergen'in özel bir beslenme düzenine uyduğu öğrenildi. O programa göre kırmızı eti sadece haftada iki gün tüketen, diğer günlerde hurma, zeytin ve salatayla beslenen Ergen'in sürpriz bir projeye imza attığı da ortaya çıktı; ünlü şarkıcı "Dadı Mutfakta" adlı küçük bir paket yemek servisi kurdu.
Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? 232e4a24dd9a200f4d6d166c116f5bbe

Gülben Ergen geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajında formunu nasıl koruduğunu şu şekilde açıklamıştı:
Kilo vermek, sigarayı bırakmaya karar vermek gibi önemli ve radikal bir karar. Bu konuda 4-5 aydır özenli ve kararlıyım. Fazla kilolarım, taşıdığım yüklerdi. İstediğim gibi giyinememekten ve örtmek zorunda olduğum fazlalıklarımın bende yarattığı stresten kurtulmaya karar verdim. Şeyda Coşkun'la çalışmaya başladım.

Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? 1a1952da7e3da0e764a837f3d48ac995
Nasıl uyguladınız?
Sabah, öğlen ve tüm ara öğünlerde yiyeceklerimi Şeyda paket paket yolluyor. Sistemi bu ve uymamak elde değil. Evde yapılan hiçbir şeyi yemedim. Sadece onun yolladıklarıyla 11 kilo verdim.

Gülben Ergen formunu nasıl koruyor? Dea9e4cc322f687e51dc348b2c4215b2
Halen Erhan Çelik'le evli olan Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan'dan Atlas, Ares ve Güney adında 3 erkek çocuğu bulunuyor. Erhan Çelik'in de Erhan Kayra Çelik adında bir oğlu bulunuyor.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]