"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım" I_vote_lcap96%"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım" I_vote_lcap1%"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım" I_vote_lcap1%"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım" I_vote_lcap3%"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

"Keyfimden öldürdüm, 2 ay sonra dışarıdayım"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Olay Ereğli-Adana yolunun 10. kilometresinde bulunan gazinolar bölgesinde meydana geldi.
Evli ve 1 çocuk babası İnşaat ustası İyap G. (28) bir süre önce konsomatris olan Y.T.’ile tanışarak arkadaşlık kurdu. Bu arkadaşlığın ardından Y.T. ve Emrullah Bingöl (36) ile İyap G. arasında husumet çıktı. Emrullah Bingöl, inşaatta çalışan İyap G.’nin yanına giderek tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, Emrullah Bingöl elindeki pompalı tüfekle İyap G.’ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu elinden yaralanan İyap G. otomobilinde bulunan silahı alarak olay yerine geldi. İyap G., elindeki silah ile Emrullah Bingöl’e ateş açtı. Açılan ateş sonucu başından yaralanan Emrullah Bingöl olay yerinde hayatını kaybetti.
Olayın ardından Konya’ya kaçan cinayet zanlısı İyap G.’yi yakalamak için Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda İyap G.’nin Konya Otogarı’ndan İzmir’e eşi adına bilet aldığını tespit eden polis, Kadınhanı ilçesinde cinayet zanlısının bindiği otobüste yakalandı.
“KEYFİM ÖYLE İSTEDİ, KEYFİMDEN ÖLDÜRDÜM”
Gözaltına alınan cinayet zanlısı İyap G., Numune Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Konya Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. İyap G., Asayiş Şube’ye götürüldüğü esnada gazetecilerin “neden öldürdünüz” sorusuna, “Keyfim öyle istedi. Keyfimden öldürdüm. Ben esnafım bana saldırdı. Soytarı adamın işi nedir? Fakir fukaraya bulaşmaktır. Bulaştı hakkını aldı. Allah büyük iki ay sonra dışarıdayım” şeklinde cevap verdi. Şubedeki sorgusunun ardından cinayet zanlısının Ereğli ilçesine sevk edildiği öğrenildi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]