Yaklaşık 15 yıl sonra emekli olmayı planladığını belirten Mesut Yar “İnsanların bir emeklilik yaşı var. Tadında çekilmekte her zaman fayda olduğunu düşünüyorum. Ben herkesten biraz daha önce başladım ve galiba herkesten biraz daha geç bitireceğim. Buraya gelmek için tırnaklarımla kazıdım. Bir amca yada dayı ilişkim olmadan bu noktalara geldim. Bir doyma noktası ve ona ulaşınca tabi ki bende çekilmeyi düşünüyorum. Buda bir 15 yada 16 yıl sonra olacak gözüküyor” dedi. Programa katılan konukları konuşturmakta zorluk yaşamadığını belirten Mesut Yar “Programa katılan konukları konuşturmanın çeşitli formülleri var. Tabi bu formülleri de 30 yılda öğreniyorsun. Bir 30 yıl devam etmek gerekiyor. Emin ol arkamdaki duvarı konuşturamasam bile ağlatırım. Programa gelen konuklar şunu çok iyi biliyor. Buraya geldik aile ortamı, belden aşağı soru sormaz. Kendileri isteyerek geliyorlar. Keyifli de çıkıyorlar” dedi.
HER ŞEYDEN UTANIRIM
Çok utangaç bir insan olduğunu ve kendisiyle ilgili övgü dolu sözler duyduğunda kekelemeye başladığını belirten Mesut Yar “Çok utangaç bir adamım. Bütün insanlar gibi benim de gün içinde yapıp utandığım çok şey var. Her şeyden utanırım. Özellikle kendimle ilgili övgü dolu sözler duyduğumda hemen terlerim ve bildiğin kekelemeye başlarım ve adeta dağılırım. Ben başkasına yürüyeyim. Krediyi ben kullanayım.Kendimi eleştirmeyi çok severim” dedi.
HER ŞEYDEN UTANIRIM
Çok utangaç bir insan olduğunu ve kendisiyle ilgili övgü dolu sözler duyduğunda kekelemeye başladığını belirten Mesut Yar “Çok utangaç bir adamım. Bütün insanlar gibi benim de gün içinde yapıp utandığım çok şey var. Her şeyden utanırım. Özellikle kendimle ilgili övgü dolu sözler duyduğumda hemen terlerim ve bildiğin kekelemeye başlarım ve adeta dağılırım. Ben başkasına yürüyeyim. Krediyi ben kullanayım.Kendimi eleştirmeyi çok severim” dedi.