ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı. I_vote_lcap96%ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı. I_vote_lcap1%ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı. I_vote_lcap1%ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı. I_vote_lcap3%ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

ÖSYM Yönetim Kurulu'nca, Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile e-YDS sınav süreleri 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

ÖSYM Yönetim Kurulu, YDS adaylarına süre bakımından kolaylık sağlayan karar aldı.

ÖSYM yetkililerinden alınan bilgiye göre, YDS ve e-YDS sınav süreleri, 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarıldı ancak soru sayısı değişmedi. Böylece adaylar her iki sınavda da 80 soru için 30 dakika daha ek süre kullanabilecek.

İLK UYGULAMA 16 TEMMUZ'DA 

ÖSYM Yönetim Kurulu'nun aldığı karar, 16 Temmuz'da gerçekleştirilecek e-YDS'de uygulanacak.

Adaylar, ayrıca 4 Eylül'deki YDS'de de 180 dakika süre kullanacak. Bu tarihlerden itibaren yapılacak tüm e-YDS ve YDS sınavlarında adaylara, 80 soru için 180 dakika süre verilecek. 

İngilizce alanında, 16 Temmuz'da Ankara, İstanbul ve İzmir’deki e-sınav uygulama binalarında yapılacak e-YDS'ye başvurular, dün itibarıyla sona ermişti.

Bu sınava başvuran adaylar, soruları 150 dakika yerine 30 dakika daha fazla süre imkanına sahip olarak 180 dakikada cevaplayacak.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]