Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.  I_vote_lcap96%Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.  I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.  I_vote_lcap1%Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.  I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.  I_vote_lcap1%Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.  I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.  I_vote_lcap3%Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.  I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beşiktaş'ta Atiba ve Mario Gomez'den sonra çanlar şimdi de Jose sosa için çalıyor.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Dış transferde Fenerbahçe'den Gökhan Gönül ve bonservisi Chelsea'de olan geçen sezonu Kasımpaşa'da geçiren Kenneth Omeruo'yu kadrosuna katan Beşiktaş, iç transferde sancılı günler geçiriyor. 8 Temmuz'da sezonu açacak Siyah-Beyazlılarda Atiba, ve Mario Gomez'in belirsizliğinden sonra bir kötü haber de Jose Sosa'dan geldi.
Muhteşem bir sezon geçiren, attığı gol ve yaptığı asistlerle takımı sırtlayan Arjantin yıldız, Siyah-Beyazlı yönetime ayrılmak istediğini bildirdi. Tangocu, başkan Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi’yi arayarak “Estudiantes beni transfer etmekte ısrarcı. Bonservis için 4 milyon Euro veriyorlar. Ben de ülkeme dönmek istiyorum. Bana yardımcı olun, Beşiktaş’ta güzel günlerim geçti. Beşiktaş’ı çok sevdim ama futbolu burada bırakmak istiyorum” dedi.

Bunun üzerine kriz masası kuran Orman, Sosa ile arası çok iyi olan ahmet Nur Çebi’den bu sorunu çözmesini istedi. Çebi’nin, “Bu iş bitmeli, yeni sezon hazırlıklarına gelmek istemiyorum” diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koyan Sosa’yı ikna etmek için Arjantin’e gitme kararı aldığı öğrenildi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]