Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular. I_vote_lcap96%Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular. I_vote_lcap1%Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular. I_vote_lcap1%Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular. I_vote_lcap3%Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Formula 1'e damga vuran Mercedes'in dünya şampiyonu Lewis Hamilton ve takipçisi Nico Rosberg ile Macaristan yarışı sonrasında açıklamalarda bulundular.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

İşte Lewis Hamilyon ve Rosberg'in açıklamaları;
Lewis Hamilton: "Budapeşte'de olmak beni çok mutlu ediyor"

"Kaotik bir sıralama geçirdim. Yarışa 10. sırada başlayabilirdim ve geri dönüşüm hiç kolay olmazdı. Buna rağmen kazandığım için mutluyum. İyi bir start aldım ve uzun düzlük sonunda şansımı iyi kullandım."

"Bu ülkeyi ve pisti seviyorum. Burada olmak beni mutlu ediyor ve bu da performansıma olumlu yansıyor diyebilirim. Budapeşte'de yaşayabilirim bile. Dünyadaki favori üç kentimden biri."

"Tokyo ve tabii ki Londra... Ama Budapeşte'nin romantizmine hayranım. Dün gece biraz dolaşma fırsatım oldu. Köprüler gerçekten etkileyiciydi. Pist de fantastik. Eski bir pist ve özellikle yenilenmiyor. Bu klasik havası çok hoş. Eski bir bina gibi. Karakteri ve tarihi var. Benim sürüş stilime uygun. Tribünlerin müthiş desteğiyle sonuç iyi oluyor."

"Türkiye yeni pistler içinde en iyisi"

"İstanbul'un takvimde olmaması bence utanç verici bir durum. Yeni pistler içinde en iyi pist olduğunu söyleyebilirim. Sürüş keyfi yüksek, kaliteli bir pist. Efsanevi 8. virajı hala hatırlıyorum. Hepimizi heyecanlandıran bir pistti. Ayrıca Avrupa'da Boğaz kıyısında kalıp, Asya'da yarışma fikri de havalıydı. Otelden manzaramız unutulmazdı. Kesinlikle F1'in İstanbul'a dönmesini isterim."

"Bu kadar yüksek yatırımın boş yere yapılması işin asıl utanç verici kısmı bence. Sadece İstanbul değil, Hindistan'a bakın. Halkı fakir bir ülkede büyük yatırımla pist yapıldı ve sadece birkaç kez kullanılabildi. Şimdi boş duruyor. Orada sokaktaki çocukların F1 izleme şansı yok. Keşke piste harcanan bu para, sokaktaki o çocukların ihtiyaçları için harcansaydı. Böyle atıl kalan yatırımlar boşa harcanmış paralardır. Umarım yakın gelecekte İstanbul pisti de tekrar F1 için kullanılabilir."

"Sezon başında engellerle karşılaştık"

"Sezonu tüm teknik detalyarıyla birlikte uzun bir yolculuk olarak düşünmek lazım. Sezon başında bir takım engellerle karşılaştık. Artık ekip olarak ısındık! Nico iyi başladı ve hala öyle gidiyor. Evet belki momentumu yakaladık ama bundan sonrası daha zor olacak. Sürekli en iyisini vermen gerekiyor fakat her zaman en iyisi olamazsın. Yarışlar arasında geçen zamanda duygular değişiyor. Mutlu, mutsuz; iyi, kötü günler geçiriyorsunuz. Hiçbir zaman ne olacağını tam olarak tahmin edemezsin."

"Hazırlığa kim erkenden başlıyor. Ne kadar erken başlarsanız, aracı geliştirmeniz ve yeni kuralları uyum sağlamanız o kadar kolay oluyor. Geçen yıl biz de testlere erken başladık ve takım olarak çok iyi iş çıkardık. İşin tek sırrı, çok sıkı çalışmak."

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]