Öncelikle S.Aleyküm Önce Bize Gerekli Program hex Editör Hemen Link E geçelim
Hex Editör İndirmek İçin Tıkla
Şimdi
Anlatıma Gecelim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Öncelikle
hex Editörle Exemizi Acıyoruz Ya File- Open Exemizi Seçiyoruz yada Direk Exemizi
Hex editörde Acılan Kısma Sürükliyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım 1
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım 2
Adım 3
Adım 4
Adım 5
Adım 6
Bu konuda Buraya KadaR bi TEŞEKKÜRÜ COK GÖRMESSİN
ARTIK [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hex Editör İndirmek İçin Tıkla
Şimdi
Anlatıma Gecelim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Öncelikle
hex Editörle Exemizi Acıyoruz Ya File- Open Exemizi Seçiyoruz yada Direk Exemizi
Hex editörde Acılan Kısma Sürükliyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım 1
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1440x900 and weights 203KB. |
Adım 2
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1440x900 and weights 246KB. |
Adım 3
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1440x900 and weights 238KB. |
Adım 4
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1440x900 and weights 228KB. |
Adım 5
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1440x900 and weights 156KB. |
Adım 6
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1440x900 and weights 136KB. |
Bu konuda Buraya KadaR bi TEŞEKKÜRÜ COK GÖRMESSİN
ARTIK [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]