Başta Google Earth Hacks - Fun stuff for Google Earth. olmak üzere internetten topladığım harita vb şeyleri ve Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi sitesindeki canlı kamera linklerini (İstanbul’un) Google Earth’e aktardım ve sonucunda güzel bir birikim oldu.
Bu birikimi paylaşmak istedim:
Bu linkte RapidShare: 1-Click Webhosting My Places’larım var. Onu Google Earth kuruluyken direkt açarsanız otomatikman Google E. te aktarmış olursunuz.
Kısaca eklediğim şeyleri özetliyim:
Aşağıda My Placesi aktardıktan sonra aktarılan şeylerin kısa özetleri var. Bunları nasıl yaptığıma da değindim birazcık. Başka sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. (Hafta sonu ve pazartesi daha çok yanıtlayabilirim)
Not: Haritalar hafiften kayık veya oturmamış olabilir.
Not2: Resimlerin sırası biraz yanlış olmuş, mesela harita ekleme nasıl yapılır aşağıda kalmış.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Click this bar to view the full image.
Bu birikimi paylaşmak istedim:
Bu linkte RapidShare: 1-Click Webhosting My Places’larım var. Onu Google Earth kuruluyken direkt açarsanız otomatikman Google E. te aktarmış olursunuz.
Kısaca eklediğim şeyleri özetliyim:
Aşağıda My Placesi aktardıktan sonra aktarılan şeylerin kısa özetleri var. Bunları nasıl yaptığıma da değindim birazcık. Başka sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. (Hafta sonu ve pazartesi daha çok yanıtlayabilirim)
Not: Haritalar hafiften kayık veya oturmamış olabilir.
Not2: Resimlerin sırası biraz yanlış olmuş, mesela harita ekleme nasıl yapılır aşağıda kalmış.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Click this bar to view the full image.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Click this bar to view the full image. |