Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu. I_vote_lcap96%Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu. I_vote_lcap1%Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu. I_vote_lcap1%Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu. I_vote_lcap3%Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı yöneticiler, Süper Kupa'yı kazanmalarının ardından GSTV'ye konuştu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Dursun Özbek yaptığı açıklamada "Başkan seçildikten sonra 6 kupa vardı ve bunun 5'ini Galatasaray aldı. Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Hocamızı, futbolcu ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Bu kupaya ihtiyacımız vardı, Galatasaray'a hayırlı olsun. Müzemize bir kupa daha götürüyoruz. Oyuncularımızın ayaklarına sağlık. Bu moralle ligde de çok iyi neticeler alacağımızdan eminim. Şimdi sırada lig var" dedi.
Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın da "Kazanmamızın mutluluğu başka bir şey. Geçen sene 3 kupanın ardından Fenerbahçe'ye karşı Turkiye Kupası'nı şimdi de Beşiktaş'a karşı Süper Kupa'yı kazandık. Basketbolda Avrupa kupası, voleybolda Avrupa ikinciliği kazandık. Bu bizim yaptıklarımızın ürünleri diye yorumluyorum" ifadesini kullandı.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır ise "Öncelikle Riekerink'i kutluyorum. Takımın sezon öncesi daha iyi çalıştığını gördük. Oyuncuları da kutluyorum. Kazanma azimlerini sahaya yansıttılar. Allah'ın hikmeti tüm golleri de biz attık. Herhalde bundan sonra da tüm maçlarda böyle oynayacaklardır. Başka türlü kabul etmiyoruz" dedi.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin de "Çok mutluyuz, alıştığımız şeyler bunlar. Mayıs'ta Antalya'dan dönerken Süper kupa'yı da kazanacağımızı söylemiştik. Şimdi bundan sonraki hedeflerimize yöneleceğiz. Turgay Şeren Sezonu'nda takımımızdan şampiyonluk istiyoruz" şeklinde konuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]