Gençoğlu'nun menajeri Serkan Güney; Duvar'a yaptığı açıklamada, 'Sıla Hanım 3 Eylül tarihine kadar istirahat etme kararı aldı' dedi. Sıla dinlenme süresinin sonunda 3 Eylül'de Bodrum konseri ile dinleyicilerinin önüne çıkacak.
Bu gelişmeler üzerine Sıla sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayarak şunları söylemişti: 'Süreci şaşkınlık ve üzüntüyle izlediğini söyleyen Sıla, "Demokrasi farklılıklara saygı duymanın, o rengi farklılıklarla omuz omuza yaşamayı becerebilmenin adıdır.'
NELER OLMUŞTU?
SIla, İstanbul Yenikapı'da 7 Ağustos'ta düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile ilgili olarak 'Darbeye karşıyım ama Yenikapı'daki şova katılmayacağım' diyerek tartışma yaratmış ve günlerce konuşulmuştu.SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM
Bu açıklamasının ardından gelen tepkiler üzerine konuşan Sıla, 'İsteyen tabii ki yanlış tarafa çekti. Ama ben sözümün arkasındayım. 'Demokrasi' demiyor muyuz? Ben de fikrimi, düşündüğümü söyledim' demiş ve İstanbul, Bursa, Kayseri ve Ankara'daki konserleri iptal edilmişti.Bu gelişmeler üzerine Sıla sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayarak şunları söylemişti: 'Süreci şaşkınlık ve üzüntüyle izlediğini söyleyen Sıla, "Demokrasi farklılıklara saygı duymanın, o rengi farklılıklarla omuz omuza yaşamayı becerebilmenin adıdır.'