Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü. I_vote_lcap96%Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü. I_vote_lcap1%Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü. I_vote_lcap1%Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü. I_vote_lcap3%Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Tekvando Ümit Milli Takım Teknik Kurul Üyesi olan 50 yaşındaki Erzurumlu tekvando antrenörü Kemal Yıldıran, Poomse Balkan Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Şampiyon antrenör memleketinde çiçeklerle karşılandı.

Balkan Tekvando Birliği (BTU) tarafından Bulgaristan'ın Dupnitsa kentinde düzenlenen 18. Balkan Şampiyonası'nda Erzurumlu tekvando antrenörü Kemal Yıldıran, Masterlarda mücadele etti.

12 ülkeden 121 sporcunun katıldığı Balkan Tekvando Poomse Şampiyonası'nda Yıldıran, beş rakibini mağlup ederek şampiyon oldu.

Erzurum Sağlık Gençlikspor Kulübü Tekvando Antrenörü Yıldıran, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Tekvando İl Temsilcisi Engin Akın ve tekvando antrenörlerince Erzurum Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı.

Yıldıran, 50 yaşında şampiyonluk kürsüsüne çıktığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Çok gururlu olduğunu vurgulayan Yıldıran, "Bana gösterilen ilgiye ve desteğe çok teşekkür ediyorum. 50 yaşımda birincilik kürsüsüne çıktım. Meslektaşlarımın ve öğrencilerimin çiçeklerle karşılayıp, omuzlarına almaları beni çok duygulandırdı ve onura etti." ifadelerini kullandı.

Şenses ise "Kemal hoca bugüne kadar çok sayıda tekvandocu yetiştirdi. Kendisi de çok çalışkan ve pes etmeyen biri. Masterler grubunda ülkemize altın madalya ve Balkan Şampiyonluğu getirdiği için kendisini kutluyorum. Şampiyonluk kendisine ve ülkemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Akın da Yıldıran'ı kutlayarak, "Kemal hocamız bu azmi ile altyapıdan gelen tekvandocularımıza da iyi bir örnek oldu. İnanıyorum ki bundan sonrada Kemal hoca başarılarına devam edecektir." şeklinde konuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]