Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. I_vote_lcap96%Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. I_vote_lcap1%Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. I_vote_lcap1%Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. I_vote_lcap3%Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Galatasaray'da beş futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, ikisi kiralık olan bu isimlerle mukavele yenilenmeyecek. İşte o futbolcular...

JOSUE

Sezon başında Porto'dan kiralık olarak transfer edilen Portekizli orta saha oyuncusu şu ana dek bekleneni veremedi.
Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. Ccc2714bfa7c98572ff52b215c4d84fb
KOLBEIN SIGHTORSSON

O da Josue gibi kiralık olarak takıma katıldı. Sezon sonu Nantes'e gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. 6dc324b428fcc36014526f81e076352b
HAMİT ALTINTOP

2012 yılından bu yana sarı kırmızılı formayı giyiyor.
Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. B6ccc56897f55ff4ec47b2f55f89ea21
AURELIEN CHEDJOU

2013'te Lille'den transfer edilen Kamerunlu savunmacının sezon sonu beklenmeden devre arasında Çin'e satılması dahi gündemde.
Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. D9c509054490d81caa7f0693e5e46c31
SABRİ SARIOĞLU

Galatasaray formasını en uzun süre giyen futbolculardan biri. 2003 yılından bu yana A takımda.
Galatasaray'da geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan yeniden yapılanma operasyonu yeni sezonda da devam edecek. Yönetim kurulu bu doğrultuda kritik kararlar aldı. A93262026f27115c8a62914c25782a62

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]