Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü. I_vote_lcap96%Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü. I_vote_lcap1%Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü. I_vote_lcap1%Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü. I_vote_lcap3%Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tarkan ile 6 yıl vokalistliğini yapan ünlü şarkısı Murat Boz'un arasının açık olduğu öne sürülmüştü.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Tarkan ilk albümünde destek verdiği Murat Boz'un bazı davranışlarına sinirlenmiş ve kırılmıştı. Buna sebep olarak ise şunlar gösterilmişti:
-
1) Murat Boz 2013'te Ereğli'de verdiği konserde asansörlü sahne istedi. Organizatör bütçenin yetmediğini söyleyince "Tarkan'a bunu yaptınız, ben de istiyorum" diye ortalığı ayağa kaldırdı. Kırklareli'ndeki başka bir konserde Tarkan'a sunulan imkanların aynısını istedi.
-
2) Bazı menajer ve prodüktörlere "Tarkan'ın devri bitti, artık ben varım" diye bağırdı.
-
3) Yıllar önce bir röportajda "Tarkan'la çalışmasaydım yine burada olurdum" dedi.
-
Tüm bunlar Tarkan'ın kulağına gitti. Mega Star üzerinde durmadı. Fakat geçen Mart ayında yaşanan bir olay Tarkan'ın "Yeter artık" deyip, Murat Boz'u defterden silmesine neden oldu.
-
Tarkan sanat müziği albümü 'Ahde Vefa' 100 bin siparişle Mart'ta piyasaya çıktı. Murat Boz ise 'Janti' adlı albümü için aynı rakamı istedi. Plak şirketi "Senin albümü 30 bin adet basacağız, 100 bin ancak Tarkan için söz konusu" dedi. Bu krizi öğrenen Tarkan yakın çevresine Murat Boz'u bir süreliğine görmek istemediğini açıkça ifade etti. Murat Boz ise gazetecilere "Aramızda hiç sorun yok, Tarkan dostum" diyor.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]