Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı”
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı” I_vote_lcap96%Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı” I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı” I_vote_lcap1%Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı” I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı” I_vote_lcap1%Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı” I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı” I_vote_lcap3%Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı” I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı”

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Scorp’ta söylediği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken ve Eylül ayında müzikseverler ile buluşturduğu ‘Allah Aşkına Yapma' isimli single çalışmasıyla adından söz ettiren Ulviye Koçak, Youtube Kolektif Sanat kanalında yayınlanan ‘Sokaktayız’ programına samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Burcu Güneş’in jüri üyesi olduğu bir radyo programında düzenlenen şarkı yarışmasında birinci olan Koçak; Burcu Güneş’in kendisine verdiği sözlerin hiçbirini tutmadığını söyledi.
Ulviye Koçak’tan Burcu Güneş’e sitem… “Verdiği sözleri tutmadı” Ulviye-ic-2

‘HAYALLERİMLE OYNADI AMA YILMADIM!'
Burcu Güneş’le randevulaşıp 3 defa İstanbul’a geldiğini belirten Koçak, ‘Bu işlere yeni başlayan biri olarak heyecanla, kendisinin bana verdiği sözlere güvenerek, Güneş’le görüşmek için İzmir’den İstanbul’a geldim. Bekledim, verdiği randevuların hiçbirine de gelmedi. Evet, o dönemler hayallerimle oynadı’ dedi. Sözlerine, Güneş’e sitemlerini ileterek devam eden Koçak, ‘İnsanlar tutamayacakları sözler vermemeli. Kimin ne zorluklarla İstanbul'a görüşmeye geldiğini bilmediği için dünya ona çok güzel. Ama ben yılmadım! Yine hayallerimin işini yapıyorum, yine sahnelerdeyim. Kimseye ihtiyacım yok’ dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]