Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu. I_vote_lcap96%Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu. I_vote_lcap1%Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu. I_vote_lcap1%Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu. I_vote_lcap3%Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Nez, 5 Mayıs gecesi Beyoğlu'nda gittiği mekanda kendisine psikolojik şiddet uygulayıp cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettği Kemal N.'yi savcılığa şikayet etti. Nez, mahkemede verdiği ifadede, "Beni takip ediyor, evimi gözetliyor, gizlice fotoğraflarımı çekiyor." diyerek Kemal N.'nin tutuklanmasını istedi.
-
"ÇOK KORKTUM"
-
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Nez, görülen davada hakime yaşadığı anları, "Mekanda otururken o an gizlice çekilmiş fotoğraflarım cep telefonuma mesaj olarak atıldı. Büyük korku yaşadım.
Nez, gittiği bir mekanda tacize uğradığını öne sürerek ederek savcılığa başvurdu. Mahkemedeki ifadesinde olay anını anlatan güzel şarkıcı, "Bana bakıp dudaklarını yaladı" şeklinde konuştu. Fbb7475fefba376bb241ca256f4b2f67
"DUDAKLARINI YALADI"
-
Kapıya çıktım, adının Kemal N. olduğunu öğrendiğim kişi bana bakıp dudaklarını yaladı. Evime kadar takip etti. Evimin etrafında dolaşıp beni gözetledi. Aldırdığım koruma ve uzaklaştırma kararı gözünü korkuttu ama hala tedirginim. Kemal N.'nin cinsel taciz suçundan cezalandırılmasını talep ediyorum." sözleriyle anlattı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]