Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı. I_vote_lcap96%Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı. I_vote_lcap1%Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı. I_vote_lcap1%Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı. I_vote_lcap3%Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Şahan Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği Van'daki öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Toplumsal olaylara karşı duyarlılığıyla tanınan komedyen, yeni yılda sadece ailesini değil Vanlı minikleri de unutmadı. Gökbakar, kış şartlarının zorlu geçtiği şehre öğrenciler için tam bin adet hediye palto yolladı.
-
BİN ADET MONT YOLLADI
-
Ünlü komedyen, yılbaşında sadece oğlu Deniz Efe ve eşi Selin Gökbakar olmak üzere tüm sevdiklerini değil Van'daki öğrencileri de unutmadı. Şahan Gökbakar, dün sosyal medyadan paylaştığı videoyla Van'daki miniklere tam bin adet mont yolladığını açıkladı.
-
"GİYDİKÇE ŞAHAN AĞABEYLERİNİ HATIRLASINLAR"
-
Komedyen, diğer ünlülere de örnek olması amacıyla yayınladığı videosunda da şu mesajı verdi: "Yeni yıla sayılı günler kala herkes birbirine hediye alıp vermeye başladı. Ben de arkadaşlarıma, eşime, evladıma hediyelerini aldım. Fakat bu sene Van'da yaşayan bin çocuğumuza hediye yollamak istedim. Çocuklar hediyelerinizi, değerli dostum Van Emniyet Müdürü Suat Ekici ağabeyinize yolluyorum. O sizlere iletecek. Soğuk kış günlerinde giymeleri için onlara bu paltoları yolluyorum. Malum soğuk bir memleket. Giydikçe Şahan ağabeylerini hatırlasınlar, yeni yılları güzel geçsin. Ülkemizin de yeni yılı güzel geçsin inşallah. 2017 tüm Türkiye'ye hayırlı olsun. Hepinizi çok seviyorum, yeni yılınızı kutluyorum."

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]