Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı. I_vote_lcap96%Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı. I_vote_lcap1%Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı. I_vote_lcap1%Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı. I_vote_lcap3%Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Nilgün Belgün, yılbaşı gecesini kana bulayan hain terör saldırısı sonrası duygularını sosyal medyadan paylaştı.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

İstanbul Reina saldırısı sonrası, sosyal medyada herkes acıyı paylaştı. Provokatörlerin yanı sıra bazıları vardı ki, paylaşımlarıyla yüreklere dokundu. Bu isimlerden biri de ünlü tiyatrocu Nilgün Belgün’dü. İşte Belgün’ün o paylaşımı:

“YORULDUM!”

Gece daha da hüzünlendiriyor daha da acıtıyor insanı… Her seferinde düşüp tekrar kalkıp hayata sarılmaktan çok yoruldum… Yoruldum çünkü hayatını kaybeden insanlar için canım acıyor… Yoruldum çünkü geride kalan anneler babalar, sevgililer, eşler, dostlar için onların çektikleri acılara empati yaptığım için canım acıyor…
Canım acıdıkça her seferinde kalbim ağrıyor, ruhum yanıyor… Kalbim yorgun, ruhum yorgun… Yine işime gücüme sarılmaya gayret ediyorum… Bütün bu duyguları toplumca yaşadığımızı biliyorum… Bu kez daha da fazla üzülüyorum. Tek başına atlatmak daha kolaydı diye düşünüyorum, geçmişte yaşadıklarımı düşününce… Ama bu kez çok farklı, çok acı… Biliyorum bir gün gelecek ve geçecek, ama ne zaman? Yine de kalkmalıyım, dik durmalıyım, dik durmalıyız çünkü yarın yeni bir gün… İyi geceler.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]