Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap96%Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap1%Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap1%Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. I_vote_lcap3%Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Fenerbahçe'nin Brezilyalı'sı Fernandao'nun Çin'e transfer olacağı yönündeki iddiaların ardından oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Uzun bir sakatlık döneminin ardından, başarılı bir performansla tekrar sahalara dönen Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao'yla Çin'den pek çok takım ilgileniyor. 

Golcü oyuncunun menajeri Eduardo Uram, konuyla ilgili çarpıcı bilgiler verdi. 

ÇİNLİLER ARIYOR

Ajansspor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Uram, "Fernandao, sakatlıktan çıktı ve çok önemli bir çıkış sergiledi. Lig'de 2, kupada 5 toplamda yedi gol attı. Dolayısıyla başarılı ve mutlu, bu aşamada planımız devam etmek yönünde. Ancak Çin'den ilgilenen çok sayıda takım var. Beri arıyorlar, ben de bunları Fenerbahçe yönetimiyle paylaşıyorum" dedi. 

FENERBAHÇE KABUL EDER, TEKLİF DE İYİ OLURSA ÇİN'DE OYNAR 

Eduardo Uram, Çin kulüplerinin parasal anlamda çok iyi teklif vermeleri durumunda, Fenerbahçe'yle eşgüdüm içerisinde bu opsiyonları değerlendirebileceklerini belirterek, "Fenerbahçe teklifi yerinde buluyorsa, önerilen sözleşme koşulları bizim için de uygunsa, sorun yok, Fernandao Çin'de oynar. Hiçbir sorun olmaz. Ben zaten gelişmeleri Fenerbahçe'yle paylaşıyorum. Şimdiden kesin bir şey söyleyemeyiz. Türkiye'deki diğer büyük kulüplerden teklif almadık. Ne Beşiktaş'ın ne de Trabzonspor'un teklifi oldu. Fernandao mutlak biçimde Çin'e gidecek diye kural yok. Başka ülkelerden de opsiyonları var; ama tüm bunların dışında Fenerbahçe'de başarılı, kalırsa çok iyi bir ikinci yarı yapacağına inanıyorum" dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]