Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı I_vote_lcap96%Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı I_vote_lcap1%Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı I_vote_lcap1%Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı I_vote_lcap3%Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Sanat dünyasının ünlü çifti Murat Boz ve Aslı Enver’in ayrılığı herkesi hayrete düşürmüştü. Kulislerde konuşulan dedikodulara göre çiftin bu ayrılığının nedeni ikincisi çekilecek olan ‘Kardeşim Benim’ filminin reklam çalışmasıymış.
Her şey Murat Boz ve Eser Yenenler'in ‘İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Nihal – Bahar Candan kardeşlerle kaçamak yaptıkları iddiasıyla başladı. Olay sonrası Boz, iddiaları yalanladı.
ÇELiŞKiLi AÇIKLAMALAR
Enver uzun süre sessizliğini koruyup sonra da “Olaydan 10 gün önce ayrılmıştık” dedi. Çiftin birbirini halen sosyal medyadan takip etmesi ve ‘Kardeşim Benim' filminin ikincisinin çekilecek olması dedikodu kazanını kaynattı.
AYRILIK MUAMMASI
Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı tam bir muammaya dönüştü. Murat Boz, Eser Yenenler'le birlikte ‘İşte Benim Stilim' yarışmacıları Nihal – Bahar Candan kardeşlerle eğlendikleri gece için, “Aslı'ya ihanet etmedim” açıklaması yapınca gözler Aslı Enver'e dönmüştü.
Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı Boz-ic

KAFALAR KARIŞTI
Enver'in uzun süre sessiz kalması ilişkilerinin bitmediği şeklinde yorumlanmıştı. İkili tüm açıklamalar rağmen önceki akşam, Suadiye'de bir kafede birlikte görüntülenince haklarında reklam ayrılığı iddiaları güçlendi.
Murat Boz-Aslı Enver Ayrılığı hakkındaki dedikodu gerçek çıktı Boz-ic-3

Fotoğraf: Gazetemagazin

REKLAM AYRILIĞI MI?
Dedikodu kulislerinde sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını kaldırmayan ikilinin ayrılmadığı ve ikincisi çekilecek olan ‘Kardeşim Benim' filminin reklamı için böyle davrandıkları konuşuluyordu. İddiaya göre ikili, film setinde barıştıkları yönünde yapılacak tanıtım kampanyası için böyle davranmış.
DANIŞIKLI DÖVÜŞ
Bir süre önce filmin başrol oyuncularından Burak Özçivit, filmin kadrosunda bazı değişikliklerin olacağını açıklamıştı. Ancak Enver'in kadroda olup olmadığını söylememesinin de bu planın bir parçası olduğu konuşulmuştu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]