'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem.
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem. I_vote_lcap96% 'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem. I_vote_rcap 96% [ 915 ]
 'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem. I_vote_lcap1% 'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem. I_vote_rcap 1% [ 7 ]
 'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem. I_vote_lcap1% 'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem. I_vote_rcap 1% [ 6 ]
 'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem. I_vote_lcap3% 'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem. I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem.

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

'Dalje' adını verdiği yeni albümünü sosyal medya hesabından duyuran Emina Sandal, Mustafa’dan izin istemem. Emina-sandal-sli-1
Ülkesi Sırbistan’da çok tanınan bir pop yıldızı olan Emina Sandal, Türkiye’de Mustafa Sandal’ın eşi olarak tanınmaktan rahatsızlık duymadığını söylerken ‘Onun gölgesinde kalmak benim tercihim’ şeklinde bir açıklamada bulundu. Emina Sandal sözlerini şöyle sürdürdü: “14 yaşından beri şarkıcılık yapıyorum. 19'umda acayip ünlü oldum. 22 yaşındayken Mustafa'yı tanıdım. O yaşta ülkemde büyük bir isimdim. Bu yüzden mayo çekimleri için eşimden izin istemem, buna gerek yok. Oyuncu olsaydım, öpüşme sahnem olsaydı, kimse bir şey demeyecekti. Mayo işi yaptığım zaman ‘Aaa Emina ne ayıp oldu, eşinden izin aldı mı acaba?' gibi acımasız yorumlar geliyor. Benim ciddi bir kariyerim var. Türkiye'de bir eş olarak Mustafa'nın gölgesinde kalmak istedim. Onun önüne geçmek istemedim, öyle bir hırsım yok. Türkiye'de Clark Kent, Sırbistan'da Superman gibiyim. Burada takım elbise içindeyim, ama Sırbistan'da kostümle uçuyorum. Orada bambaşka hayatım var. Ülkemde kocaman topuk giyiyorum, burada düz ayakkabıyla hanım hanımım.”

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]