Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı I_vote_lcap96%Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı I_vote_lcap1%Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı I_vote_lcap1%Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı I_vote_lcap3%Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı OueTKFK6r0Sw54FF4z60fg
[size=17]
Osmaniye’de yola dökülen vida, sürücülere zor anlar yaşattı.
Olay, önceki akşam, Toprakkale Yolu, Sebze Hali civarında meydana geldi. Yola aralıklarla dökülen vidaların üzerinden geçen sürücülerin araçlarının lastikleri zarar gördü. Bazı araçların tek tekerleğine saplanan vidalar, bazılarının ise 4 tekerleğini de patlattı.

[/size]

TÜRKİYE HABERLERİ

• Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı Gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAUEBAAAACwAAAAAAQABAAACAkQBADs=
    İstanbul’da tehlike saçan üst geçit
  • Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı Gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAUEBAAAACwAAAAAAQABAAACAkQBADs=
    Seçil Erzan davasında 2. duruşma: Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'dan mazeret dilekçesi
    Güngören de saha karıştı: Taraftarlar 13 yaşındaki futbolculara saldırdı
    Güngören'de taraflar sahaya girdi: 13 yaşındaki çocuklara saldırdılar

Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı Un3_5LzKqUawC46sC13SAg
[size=17]
Sürücüler, araçlarının lastiklerini değiştirmek ve onarmak için lastikçilere gitti. Şikayet üzerine bölgeye gelen Osmaniye Belediyesi ekipleri yolu temizledi.
Sürücü Beytullah Keleş, aracının tekerine vida saplanmasından dolayı haftada 2-3 defa lastikçiye gittiğini söyledi. Yollara sürekli vida atıldığını belirten Keleş, konuyla ilgili yetkili birimlere haber verdiğini, vidaların hepsinin yeni olduğunu söyleyerek, “Bilinçli yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Zararımızı kim karşılayacak?” dedi.

Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı EWWvmspRZUif8NQWzTvCAg
[/size]

“CAM PARÇALARI ZANNETTİM”

[size][size]
Sürücülerden Aykut Daban ise vidaların belirli yerlere aralıklarla döküldüğünü belirterek, “Yoldan giderken vida olduğunu anlamadım, parladığı için cam parçaları zannettim. Aracımın lastiğime iki tane batmış. Hemen lastikçiye giderek tamir ettirdim. Konuyla ilgili emniyeti de bilgilendirdim. O bölgeden akşam saatlerinde geçenler, arabalarının tekerlerini kontrol etsinler. Tekerlerine vida batmış olabilir.” ifadelerini kullandı.

Yola vida döküldü, lastikçiler sabaha kadar mesai yaptı 9EjgivtYVkmS1v37Cngoxg
[/size][/size]

“VİDA ŞİKAYETİYLE GELEN ÇOK”

[size][size]
Kentte 24 saat açık olan lastikçi Berat Karaman, “Sanırım birileri yola vida atmış. Tekerlerden çok sayıda vida çıkardık. Çoğu kişinin battığından haberi yoktur. Muhtemelen birkaç gün sonra tekerlerinin havası indiğinde anlayacaklardır. Lastiği yarılanlar, tekerine yabancı cisim girenler, son olarak da vida şikayetiyle gelenler çok.” diye konuştu.
[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]