Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı”
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” I_vote_lcap96%Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” I_vote_lcap1%Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” I_vote_lcap1%Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” I_vote_lcap3%Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı”

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Trendyol 1. Lig’in 22. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’a 2-0’lık skorla mağlup oldu.
Müsabakanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, basın toplantısında yaptığı açıklamada Son zamanlarda gündemde olan Eryaman Stadyumu’nun zeminiyle ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“O ZEMİNDE KESİNLİKLE MAÇ OYNATILMAMALI”

Sinan Kaloğlu: “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı” 640xauto
Kaloğlu, “O zeminde kesinlikle maç oynatılmamalı. Biz bunun zararını Çorum FK maçında en iyi oyuncularımızdan birinin çapraz bağlarının kopmasıyla bunu ödedik. Maalesef saha elverişli değil. Orada oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Futbolcu sağlığını düşünmemiz lazım. Biz zaten bir tane sakat verdik. Zaten kadro derinliğimiz çok yok. Dediğim gibi sahanın ne zaman hazır hale geleceğini bilmiyorum. Nasıl bir bakım yapıldığını bilmiyorum. Ama bu sene sahamızı kaybettik diye düşünüyorum. En azından bu aralar sahamızı kaybettik. Artık yetkililer o kararı verecektir ama bence futbola elverişli bir saha yok orada” diye cevapladı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]