Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi...
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi... I_vote_lcap96%Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi... I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi... I_vote_lcap1%Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi... I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi... I_vote_lcap1%Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi... I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi... I_vote_lcap3%Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi... I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi...

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Serdar Ortaç'ın canlı yayın açarak Tarkan'a ve CHP'lilere ettiği küfürler şoke etti. Şarkıcı o anlara dair "Çok içmişim hatırlamıyorum" deyince olay oldu. Serdar Ortaç ne yaptığını görmek için yayını izleyince ağladı ve annesini aradı. İşte şarkıcıya gelen yasaklar...

Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi... 18435848-728xauto
Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Serdar Ortaç, TikTok yayınında Tarkan'a küfür etti. Ortaç "Hatırlamıyorum ki... Çok alkollüydüm ağabey. İlaç da kullanıyorum ben. İlacın üstüne de alkol alınca kötü olmuşum. İntihar etmişim yani..." demişti.[size=18]Müge Dağıstanlı yazısında bu konuya değindi. İddiaya göre Ortaç görüntüleri izleyince kendini o kadar kötü hissetti ki ağladı. Müge Dağıstanlı yazısında şunları söyledi:
[/size]

SOSYAL MEDYA DETOKSU

[size][size]
"Önce annesi Nesrin Hanım’ı arayıp “Seni üzdüysem özür dilerim” dedi. Bu arada birkaç kez aradığı Tarkan’a ulaşamadı. TikTok tarafından hesabı kapatılan Serdar Ortaç’ın ekibi ise şöyle bir karar aldı: Platformda bir daha hesap açmayacak. Kendisine sosyal medya detoksu uygulanacak. Yani istediği vakit, Instagram’da canlı yayın yapmak yok. Sözleşmesine de cezai şartlar getirilecek."[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]