Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım'
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' I_vote_lcap96%Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' I_vote_lcap1%Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' I_vote_lcap1%Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' I_vote_lcap3%Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

ABD'de yaşayan genç bir kadın; üniversiteden mezun olduktan sonra alanında iş bulmakta zorlandı. Bir hastanede vardiyalı iş bulan genç kadın, bu süre zarfında ikinci el eşya ve kıyafetler satın alıp onları internet üzerinden satmaya başladı. Bu sayede okurken aldığı, 80 bin dolarlık öğrenci kredisi borcunu 3 yıl içinde ödeyebildi. Öyle ki elde ettiği kazanç mevcut işinden çok daha fazla olunca işinden istifa bile etti. İşte genç kadının çarpıcı öyküsü...

Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' 18447692-728xauto
ABD'de yaşayan 26 yaşındaki Kelsey Mikula, Liberty Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra alanında iş bulmakta zorlandı. Bunun üzerine kıyafet alıp satmaya başlayan genç kadın, online olarak yaptığı bu iş sayesinde 80.000 dolarlık öğrenci kredisi borcunu üç yılda ödedi.

"ÖĞRENCİ BORCUMU 3 YIL İÇİNDE İKİNCİ EL MAĞAZALARDAN SATIN ALDIKLARIMI YENİDEN SATARAK ÖDEDİM"

Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' 728xauto
The Sun'da yer alan habere göre; genç kadın 2020 yılında çeşitli online platformlar üzerinden kıyafetler alıp satmaya başladı. Kelsey, bir hastanede birim sekreteri olarak vardiyalı çalışırken ek iş olarak da kıyafet sattı.

Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' 728xauto
İkinci el mağazalarından kıyafetler alıp bunları online sitelerde satan Kelsey, mezun olduktan sonra Nisan 2020'de 80.000 ABD doları tutarındaki öğrenci kredisi borcunu ödemeye başladı ve Mart 2023'e kadar tamamını başarıyla ödedi.

Kredisini ödedikten sonra Kelsey hastanedeki işinden ayrıldı ve Aralık 2023'te bir sitede tam zamanlı olarak yeniden satış yapmaya başladı. Kelsey bir röportajda "Asıl işim giyim ve ayakkabı, özellikle kadınlara yönelik ama ev eşyalarıyla da ilgileniyorum" dedi.

Kelsey "Ayda 5.000 dolar kâr elde ediyorum; bu değişebilir. 80.000 dolarlık öğrenci borcumu ödeyebildim ve bunu yalnızca üç yıl içinde yeniden satarak başardım. İnanılmaz bir duyguydu, sonunda kazandığım parayı biriktirebildiğimi hissettim." ifadelerini kullandı.

Kelsey, Mayıs 2019'daki mezuniyetinin ardından satış yapmaya başladı. Lynchburg, Virginia'daki Liberty Üniversitesi'nde uzmanlaştığı zooloji alanında iş bulmakta zorlandı. Kelsey "İlk yeniden satış deneyimimde ortaokuldayken üretimi durdurulan maskarayı satıyordum. Üniversiteyi bitirdiğim ve bölümümde iş bulamadığım 2020 yılına kadar bu işi ciddiye almaya başlamamıştım." dedi.

1800 DOLAR HARCAYIP 6300 DOLAR KAZANIYOR

Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' 1080xauto
Kelsey her ay kıyafet satın almak için 1.800 dolar harcıyor ve sonra bunları satarak ayda 6.300 dolar kazanıyor.

"TAM ZAMANLI İŞİMDE KAZANDIĞIMDAN ÇOK DAHA FAZLASINI KAZANDIM"

Öğrenci kredisi borcunu 3 yılda ilginç bir yöntemle ödedi! Mevcut işinden bile istifa etti 'Tam zamanlı işimden daha fazlasını kazandım' 1080xauto
Aralık 2023'te Kelsey riske girdi ve tam zamanlı olarak bu işte çalışmaya başladı. Kelsey "Bundan tam zamanlı işimde kazandığımdan çok daha fazlasını kazandım, bu yüzden işi bırakmaya karar verdim" dedi. Kelsey "Bu işin bana verdiği özgürlüğü seviyorum, kendi kendimin patronuyum. Sabahları çalışmak istemiyorsam buna mecbur değilim, istediğim saatlerde çalışabilirim" dedi.

HAYALİNDEKİ ARABAYI BİLE SATIN ALDI

Kelsey, yeniden satış yapmaya başladığından beri öğrencilikte aldığı kredi borcunu ödeyebildi ve hayalindeki arabayı satın alabildi. Kelsey "Sıkı çalışmamın karşılığını aldığım ve borçsuz olduğum için minnettarım" dedi.

SIRADAKİ PLANI; EV ALMAK

Şimdi ise ev alma planları yaptığını söyleyen genç kadın "Şu anda hala ailemle yaşıyorum ve onların bodrum katında çalışıyorum. Bir sonraki adım bir ev satın almak." ifadelerini kullandı.

10 DOLARLIK KAZAKTAN 700 DOLAR KAR ELDE ETTİ

Kelsey'in bir üründen elde ettiği en büyük kâr, 10 dolara aldığı bir kazaktan 700 dolar kâr elde etmesiydi. Ayrıca 20 dolara satın aldığı ve 200 dolar kâr ettiği bir çift ayakkabı da var. Kelsey, bazı lüks eşyaları alıp satmasına rağmen bunları saklama isteğinin asla olmadığını söyledi.

Genç kadın "Kıyafet saklama eğiliminde değilim ama tutarsam onları birkaç ay saklarım ve satarım" dedi. 

Devamında genç kadın "Ben materyalist bir insan değilim ve maaş çekini görmeyi tercih ederim." ifadelerini kullandı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]