Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım" I_vote_lcap96%Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım" I_vote_lcap1%Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım" I_vote_lcap1%Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım" I_vote_lcap3%Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çeken bir kadın 'Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek sosyal medyadan seslenince gündem oldu. Genç kadının sözlerini sosyal medya kullanıcıları yorum yağmuruna tuttu.Sosyal medyadan kendisine uygun bir eş aradığını söyleyerek bir paylaşım yapan kadın viral oldu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında genç bir kadın, "Merhabalar arkadaşlar. Bütün yemesi, içmesi, gezmesi, altına son model arabası, her şeyi bana ait, parasını da ben koyacağım tabii ki de cebine. Bir koca arıyorum. İlgilenenleri de yorumlara bekliyorum. Tercihim 70'di. Bu sefer 45-50 yaş olabilir. Sinop, Samsun... Dışarıdan da olabilir. Yorumları inceleyeceğim" dedi. O anlara adeta yorum yağdı.

Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi... "Parasını da cebine ben koyacağım" 640xauto
Bir sosyal medya kullanıcısı görüntülere, "Yaştan kaybettik iyi mi?" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Pazarcılar bile bir şey satarken bu kadar ikna edici olmadı" yorumunu ekledi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]