10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor!
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! I_vote_lcap96%10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! I_vote_rcap 96% [ 915 ]
10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! I_vote_lcap1%10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! I_vote_rcap 1% [ 7 ]
10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! I_vote_lcap1%10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! I_vote_rcap 1% [ 6 ]
10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! I_vote_lcap3%10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor!

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Ünlü voleybolcu Aleksandra Uzelac, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Brezilya ekibi Fluminense'den ayrıldığını açıkladı. Yıldız isim son 10 ay içinde 2 kez bıçaklı saldırganlar tarafından soyulmuş ve psikolojik destek almaya başlamıştı.

10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! 18651172-728xauto
10 ay içinde ayrı ayrı iki kez soyguna uğrayan Aleksandra Uzelac, Brezilya'dan ayrılma kararı aldı.

TAKIMDAN AYRILIYOR

[size][size]
Yaşadığı bu olaylar sonrası psikolojik destek almaya başlayan Aleksandra Uzelac'ın bir süredir antrenmanlara bile çıkamadığı ifade edilmişti. Cumartesi günü takıma veda eden Aleksandra Uzelac'ın Türkiye'de bir takıma transfer olması bekleniyor.
[/size][/size]

“KABUS GÖRDÜĞÜM İÇİN İLAÇ ALIYORUM”

[size][size]
10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor! 640xauto
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aleksandra Uzelac, "Artık uyumakta çok zorlanıyorum, şimdi geceleri kabus gördüğüm için ilaç alıyorum. Günlerdir hiç uyumadığım için hala yoruluyorum. Ancak şimdi gözlerimi biraz kapatabiliyorum. Voleybola odaklanmaya çalışıyorum çünkü bununla ilgilenip yoluma devam etmek istiyorum... Beni çok fazla yavaşlatmasını istemiyorum." ifadelerini kullandı.[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]