Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti I_vote_lcap96%Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti I_vote_lcap1%Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti I_vote_lcap1%Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti I_vote_lcap3%Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Küçükçekmece'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı (56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Defalarca bıçaklanan Kapsızlar'ın yüzünün tanınmaz halde olduğu, evin duvarlarının ise kan izleri olduğu belirtildi.

Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti 18717958-728xauto

Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti 640xauto

"CANİCE KATLEDİYOR"

[size][size]
İrfan Kapsızlar'ın aile dostu Erdinç Gündoğdu, “Bu şahıs, Kazakistan vatandaşı, canice katlediyor. Göğsünde ve kollarının çeşitli bölümlerine bıçak saplanmış ve yüzü tanınmayacak bir şekilde. Olayı işledikten sonra sabaha karşı valizini alıp havalimanına gidiyor, havalimanından biletini alıp Moskova’ya uçuyor. Moskova’ya uçtuktan sonra oradan eski çalıştığı kargonun olduğu yerdeki oteli arıyor ve ‘ben İrfan’ı öldürdüm’ diyor. Oradan da işte ‘haber edin İrfan’ın evine gidip baksınlar’ diye söylüyor. Polisler bu esnada oraya gitmişler. Çilingir çağırıyorlar kapıyı açıyorlar ve bu vahşetle karşı karşıya geliyorlar. Yani bizim istediğimiz katilin yakalanıp Türk adaletine teslim edilmesi"dedi.
Kan donduran cinayet! Evinde misafir olarak kaldığı arkadaşını vahşice katletti 640xauto
[/size][/size]

"NEDEN YAPILDIĞINA AKIL SIR ERDİREMİYORUZ"

[size][size]
Kapsızlar'ın yeğeni Erkan Avcı ise, “Ben içeri girdiğimde merhumun giriş kapısının arkasında yatılı bir şekilde olduğunu gördüm ama bana sadece yüzünü gösterdiler, bedenini göremedim. Vahşi bir şekilde katledildiğini gördüm, böyle bir ölümü hiç kimsenin haketttiğine inanmıyorum. Olayın yatak odasında olduğunu tahmin ediyorum, kanın en büyük bölümü yatağın üstündeydi. Duvarlarda kan izleri gördüm. Olayın neden yapıldığına akıl sır erdiremiyoruz" dedi.
[/size][/size]

"BUNU YAPAN BİR İNSAN OLAMAZ"

[size][size]
Kapsızlar'ın abisi Süleyman Kapsızlar, “Evinde ölü bulundu. Saat gece 21.30’da bize haber geldi, ölmüş diye. Gittik, gördük. Ço kötüydü. Bunu yapan bir insan olamaz, gerçekten anlatılacak gibi değil. Kazakistan’lı olduğunu öğrendik. Bir an önce yakalanmasını istiyoruz"dedi.
[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]