Süper Lig'de heyecan 33. hafta mücadeleleri ile sürdü. Haftanın karşılaşmasında Galatasaray Pendikspor'u 4-1 mağlup ederken Rıdvan Dilmen mücadeleye dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
Karşılaşmanın yankıları sürerken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen mücadeleye dair dikkat çeken yorumlarda bulundu.
"MUSLERA OYUNCU GİBİ"
[size]"Galatasaray genel anlamda Muslera'yı oyuncu gibi kullanıyor. Maçın temposuzluğunun sebebinden biri de bu maçı her türlü kazanırız şeklinde düşünmesiydi."
[/size]
"MAÇ RUH GİBİ BAŞLADI"
[size]"Alanyaspor, Pendikspor'dan daha iyi bir takım. Orada ilk yarı başka ikinci yarı başkaydı. Bu maçta da tabiri caizse maç ruh gibi başladı."
[/size]
"HERKES BUNU BEKLİYORDU"
[size]"Herkesin beklediği bir 11'le başladı Galatasaray. Okan Buruk mutlaka içerde 50 bin kişiyle baskılı oynayayım diyordur."
[/size]
"NASIL OLSA KAZANIRIZ"
[size]"Galatasaray'ın evinde oynadığı son maçlarda baskılı olmadığını gördük. Bunun sebebi takımın kendine fazla güvenmesi. Biz nasıl olsa kazanırız maçı diyorlar. Fazla güven şımarıklığa gitmediği sürece sıkıntı yaratmaz."
[/size]
"ICARDI, ŞIMARIKLIĞI ÖNLEDİ"
[size]"Güven, kalite hafif şımarıklığa giderken bir kişi hayır dedi. Bu da Icardi. Pendikspor bu maçı gelirken zaten 0 yazmış. Ligimiz maalesef buna döndü."
[/size]
"UYUYORSUNUZ BEYLER"
[size][size]"Mauro Icardi takıma 'Uyuyorsunuz beyler, ben sizi uyandırayım' dedi. Saha içinde öyle bir hamle yaptı ki bu Allah vergisi bir yetenek. Orta sahaya geldi, topu aldı. Pozisyonunu hazırladı, golünü yaptı."
[/size][/size]
"GALATASARAY İZİN VERDİ"
[size][size]"En tehlikeli laf 2-0'dır deriz. Galatasaray, Pendikspor'a baya müsade etse de Pendikspor etkili olamadı."
[/size][/size]
"BİR ANDA 5-6 OLURDU"
[size][size]"Galatasaray'ın oynadığı 90 dakikada böyle bir 5-10 dakikası var. Öyle etkili oluyor ki bir anda 5-6 olurdu maç."
[/size][/size]
"BİR ANDA 5-6 OLURDU"
[size][size]"Galatasaray'ın oynadığı 90 dakikada böyle bir 5-10 dakikası var. Öyle etkili oluyor ki bir anda 5-6 olurdu maç."
[/size][/size]
"OYUNCU İLİŞKİLERİ"
[size][size]"Galatasaray, Torreira ve Nelsson dışında bireysel anlamda kuvvetli değil. Duygusal bir son 6 haftaya girildi. Bir tarafta Fenerbahçe ve İsmail Kartal'ın oyuncu ilişkisi, diğer tarafta ise Okan Buruk ve oyuncu ilişkisi."
[/size][/size]
"OKAN BURUK HATA YAPTI"
[size][size]"Okan Buruk bence Icardi'yi çıkararak hata yaptı. Icardi, Edin Dzeko'yu yakalamış 20-20 yaptı. Rakip dağılmış zaten, almasaydı iyi olurdu. Çarşamba-Pazar trafiği yok. Bu maç Icardi'ye uygun bir maç oldu. Icardi'nin iştahını da gördüm ben."
[/size][/size]
"ICARDI TAKIMI UYANDIRDI"
[size][size]"İlk yarıda çok dağınık bir Galatasaray vardı. Icardi, ikinci yarı takımı uyardı ve saha dizilişinde takımını yönlendirdi. saha içi liderliği de var."
[/size][/size]
"DROGBA'DAN DA İYİ BİR FORVET"
[size][size]"Mauro Icardi, Türk futbolunun gördüğü en büyük santrforlardan biri. Didier Drogba da buna dahil. Çok büyük bir yetenek."
[/size][/size]
"G.SARAY ÇOK SIKMIYOR"
[size][size]"Galatasaray, kendini çok fazla sıkmadan oynuyor. Futbolcular, en kötü ben Fenerbahçe maçında şampiyon olurum diyor. Derbiye 3 puan geride girse de kazandığı takdirde ikili averajı alıyor."[/size][/size]