Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme!
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! I_vote_lcap96%Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! I_vote_lcap1%Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! I_vote_lcap1%Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! I_vote_lcap3%Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme!

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Galatasaray'ın 6-1 mağlup ettiği Sivasspor karşısında attığı 2 golle yıldızlaşan isimlerden olan Mauro Icardi karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.Süper Lig'in 35. haftasında sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-1 gibi net bir skorla geçen Galatasaray'da, bu galibiyete attığı 2 golle katkı veren Mauro Icardi karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! 640xauto
Sivasspor'un Fenerbahçe'yi zorladığına dikkat çeken Icardi, "Çok önemli bir maçtı. Zor bir rakip olduklarını, rakibimizi zorladıklarını biliyorduk. Ama evimizde iyi oynayacağımıza inanıyorduk. İstediğimiz sonuca ulaştık." dedi.

"ŞAMPİYONLUK ARTIK YAKIN"

Sivasspor karşısında 2 gol atan Mauro Icardi'den maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme! 640xauto
Şampiyonluğa daha yakın olduklarını söyleyen Icardi, "Bir hafta önce de söylediğim gibi zor bir sezon. Ekimden beri yüzde yüz değilim. Her zaman takıma yardımcı olmak istiyorum. Mayıstayız ve şampiyonluk artık yakın. Orada olmak istiyorum. Takımı eksik bırakmak istemedim. Sakatlıklara rağmen oynamak istedim. Şu anda da çok yakın, çok az adım kaldı." ifadelerini kullandı.

"GOL ATMAK İSTİYORUM!"

Son olarak attığı gollere değinen Icardi, "Erden Bey'e ve ekibine teşekkür etmek istiyorum onlar sayesinde buraya geldim. Hırslı bir insanım, kazanmayı seviyorum. Gol atmak istiyorum. Taraftarımız bizi yalnız bırakmıyor. Onlar da bizi ikna ediyor nasıl oynamamız gerektiğine dair. Teşekkür olarak her zaman yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum." dedi.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]