Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor'
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' I_vote_lcap96%Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' I_vote_lcap1%Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' I_vote_lcap1%Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' I_vote_lcap3%Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Meteorolojinin uyardığı Afrika ve Suriye üzerinden gelen toz taşınımı dün akşamdan itibaren Adana, Osmaniye, Mersin ve Hatay'da etkili olmaya başladı. Toz bulutu sabah saatlerinden itibaren yoğunlaşarak bu kentleri tamamen kapladı. Toros dağları ile Akdeniz’in de tozdan görünmez duruma geldiği şehirde bazı vatandaşlar maske ile tedbir aldı. Toz bulutunun etkili olduğu Mersin'in Erdemli ilçesinde de gece kısa süreli yağan yağmur, araçların üzerinin çamur lekesiyle kaplanmasına neden oldu.

Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' 18783137-728xauto
Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' 640xauto

"TOZ YÜZÜMÜZÜ, GÖZÜMÜZÜ DOLDURUYOR"

[size][size]
Toz nedeniyle gözlerini açamadığını ifade eden bir vatandaş, "Afrika’dan gelen toz yüzümüzü, gözümüzü, ağzımızı dolduruyor. Şimdi yüzümü yıkayacağım, 2 dakika sonra tekrar gözümü açamayacağım. Afrika’dan gelen toza hiç kimse bir şey yapamaz, tabiatın verdiği bir şeydir. Sabah arabamı yıkadım, 5 dakika sonra tekrar çamur yağmış, zaten insan yüzünde hissediyor. En güzeli bu havada maske kullanmak" diye konuştu.
Meteoroloji uyarmıştı! O illerde toz kabusu: 'Yüzümüzü, gözümüzü dolduruyor' 640xauto
[/size][/size]

ÜCRETSİZ MASKE DAĞITTI

[size][size]
Esnaftan Veysel Babaoğlu ise, "İki gündür toz bulutu ve çamur var. Onun için önlem amaçlı maske takıyorum. Ben de burada esnafım, insanlara yardım etmek amacıyla ücretsiz maske dağıtıyorum. Araçlarımızın hepsi çamura bulandı. İnşallah en kısa zamanda bitecek diye temenni ediyorum" dedi.
[/size][/size]

HATAY'DA DA TOZ BULUTU ETKİLİ OLDU

[size][size]
Türkiye’nin en güneyinde bulunan Hatay’da hafta sonu itibarıyla toz bulutu etkili olmaya başladı. Toz bulutu; Antakya, Samandağ, Defne, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerinde etkisini gösterdi. İnşaat çalışmalarının devam ettiği kentte toz bulutu vatandaşlara zorluk yaşattı. Antakya’nın yüksek noktalarından olan Habib-i Neccar Dağı’ndan toz bulutunun kenti etkisi altına aldığı görüldü.

[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]