Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde'
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' I_vote_lcap96%Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' I_vote_lcap1%Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' I_vote_lcap1%Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' I_vote_lcap3%Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Bayrampaşa’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre bodruma girerek uygunsuz davranışlarda bulunan çift, kendiler uyaran Semra Özdemir'e kabusu yaşattı. Uygunsuz halde yakalanan çift, kendilerini yakalayan Özdemir'e saldırarak darp etti. Çift ve arkadaşları daha sonra kadının evini de taşladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' 18788770-728xauto
Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' 640xauto
Gruptaki erkeklerin araya girmesiyle arbede son buldu. Ardından Özdemir’in yeğeni, sokakta taşkınlık yapan grubu cep telefonuyla kaydetmeye başladı. Grup, Özdemir’in yeğenine tehditler savurup evini taşladı. İhbar üzerine olay yerinde gelen polis ekipleri, Özdemir’e saldıran genç kadını gözaltına aldı. Şiddet gören Semra Özdemir ise karşı taraftan şikayetçi oldu.
Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' 640xauto

"KAPIYI TEKME VURARAK AÇTILAR BANA SALDIRDILAR"

[size][size]
Yaşananları anlatan Semra Özdemir, "Öğlen saat 14.00’dan başlayarak yan tarafta içiyorlarmış. Uyuşturucu madde. İki kız bu semtin kızları değil, Gaziosmanpaşa’dan gelmişler. Saat 21.00 gibi, bizim şu bodruma girmişler bir kız bir erkek. Uygunsuz vaziyette annem yakalıyor onları. Ben çıkıyorum dışarı, kovalıyorum onları. Sonra bizi niye kovaladınız diye bana saldırıyorlar. Ben de kapıyı kapattım, kapıya tekme vurarak açtılar bana saldırdılar. Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde. Şikayetçi oldum şu an karakoldalar şikayetçi oldum. Cezalarını çekmelerini istiyorum. Bizi dövdükten sonra, yeğenim videoya çekiyordu. ‘Niye çekiyorsun’ diye evi taşlamaya başladılar" dedi.Bodrum katta uygunsuz halde yakaladığı çift kabusu yaşattı! 'Kız saçımı tuttu, sürükledi yerlerde' 640xauto
[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]