Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım...
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... I_vote_lcap96%Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... I_vote_lcap1%Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... I_vote_lcap1%Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... I_vote_lcap3%Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım...

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Seçimlerden beklediği sonucu alamayan ve önceki günlerde küçülmeye gideceğini duyuran Memleket Partisi'nde genel merkez binası boşaltıldı. Ayrıca partinin otobüsünün de logolarının söküldüğü öğrenildi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce daha önce tasarruf tedbirlerini açıklayıp masrafları mümkün olduğunca kısma kararı aldıklarını söyleyerek ilk sinyalleri vermişti. Bundan sonra partinin dijital platformdaki varlığını artırma yönünde adım atması bekleniyor.

Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... 18804379-728xauto

"'KAPISINA KİLİT VURULDU' DİYEBİLİRİZ"

Memleket Partisi ile ilgili gelişmeleri CNN Türk muhabiri Ece Altuğ şu sözlerle aktardı:
"Sokakta bir sessizlik, sakinlik hakim diyebiliriz. Memleket Partisi Genel Merkezi'nin 'kapısına kilit vuruldu' diyebiliriz. Sadece genel merkeze kilit vurulmadı. Tedbirler kapsamında seçim otobüsünde de logolar söküldü.
Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... 640xauto
Ankara'daki genel merkez binasıyla artık somut adım da atıldı ve kilit vurulmuş oldu, bina boşaltıldı. Binanın bahçesine dahil giriş yapılamıyor.
Muharrem İnce sinyalini vermişti... Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına kilit vuruldu! Bundan sonraki adım... 640xauto
Bir taraftan da seçim döneminde Muharrem İnce'nin kullandığı otobüs... Baktığınız zaman aslında tanımak pek mümkün değil. Çünkü bütün logolar sökülmüş durumda. Memleket Partisi'ne otobüse baktığımız zaman sadece plakasında bir yazı var. Muharrem İnce'nin seçim aracı olduğunu ancak oradan anlayabiliyoruz.

"MEMLEKET PARTİSİ DİJİTAL PLATFORMDAKİ VARLIĞINI ARTIRMA YÖNÜNDE ADIM ATACAK"

[size][size]
Bundan sonra şunu diyebiliriz ki; Memleket Partisi dijital platformdaki varlığını artırma yönünde adım atacak. Bugün itibarıyla da parti genel merkezinin bulunduğu noktada sessizlik hakim."
[/size][/size]

NE OLMUŞTU?

[size][size]
Memleket Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde yüzde 0,17 oy oranı almıştı. Bunun ardından Genel Başkan Muharrem İnce geçtiğimiz ay bir duyuru yapmış ve tasarruf tedbirlerini alacaklarını açıklamıştı. İnce, 'Masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık' diyerek aslında ilk sinyalleri verdi.
Bu tasarruf kararını almadan önce Muharrem İnce şöyle demişti: "İletişim olanaklarının bu kadar arttığı dijital çağda siyaset yapma araçlarının değişmesi de bir zorunluluk."

[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]