96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" I_vote_lcap96%96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" I_vote_lcap1%96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" I_vote_lcap1%96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" I_vote_lcap3%96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

2. Dünya Savaşı'nda Nazilere karşı savaşan 96 yaşındaki Olga Bogdanova yıllardır yatağa bağımlı halde yaşıyordu. Yaşlı kadın kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldıktan sonra 15 yıl boyunca emekli maaşının komşusu Galina Barashneva tarafından çalındığı ortaya çıktı. Komşu komşusu Galina Barashneva gözaltına alınırken 96 yaşındaki kadın bakımevine gönderildi.2. Dünya Savaşı'nda Nazilere karşı savaşan 96 yaşındaki Olga Bogdanova yıllardır yatağa bağımlı halde yaşıyordu. Yaşlı kadın kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldıktan sonra 15 yıl boyunca emekli maaşının komşusu Galina Barashneva tarafından çalındığı ortaya çıktı. Komşu komşusu Galina Barashneva gözaltına alınırken 96 yaşındaki kadın bakımevine gönderildi.

96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" 640xauto
Olga Bogdanova, komşusu Galina Barashneva'nın 21 bin 700 sterlin (yaklaşık 888 bin TL) parasını çaldığını iddia etti.Ulusal bir TV programı onun durumunu haberleştirince polis ve savcılar devreye girerek olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Barashneva polis tarafından gözaltına alındı.
96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! "Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" 640xauto
Rusların 2. Dünya Savaşı dediği 'Büyük Vatanseverlik Savaşı' gazisi Olga, yerel basına yaptığı açıklamada, "Bir yıldır yıkanmıyorum.Saçlarım uzundu ama komşum alıp kesti. Su olmadığını söyledi. Kendi evimde yıllarca esir tutuldum" ifadelerini kullandı.
Ayrıca 96 yaşındaki kadının ısıtma olmadığı için kışın ısınmak için paltoların ve battaniyelerin altına sığınmak zorunda kaldığı evinin pencerelerinde cam yerine plastik torbaların olduğu belirtildi. Nemli bir odada kırık bir yatağa bağımlı halde yaşayan 96 yaşındaki kadın sağlık ekipleri tarafından sedyeyle hastaneye götürüldü.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]