Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" I_vote_lcap96%Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" I_vote_lcap1%Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" I_vote_lcap1%Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" I_vote_lcap3%Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci'nin sahne tarzı çok konuşuldu. Sosyal medyada Ekinci'nin sahne tarzıyla ilgili yorum yağdı.

Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" 18801481-728xauto
Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" 640xauto
Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla çok konuşulan şarkıcı bu kez sahne tarzıyla gündeme geldi.
Geçtiğimiz günlerde şarkıcı genç kızların giyimi ile ilgili ''Metroya da askılıyla binmesinler böyle bir ülkede. Askılı sütyenlerle binmesinler. Ben bu yaşta öyle binmiyorum, yürümüyorum. Eğitim seviyesi karışık olan toplumlarda, metroda mini etek, askılı giyinilmez" ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti.

Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: "Diyecek bir şey bulamıyorum" 640xauto

"TARZ MI, SAHNE Mİ"

Ekinci son sahnesine jartiyerle çıktı. Şarkıcının bu sözlerinden sonra sahneye jartiyerle çıkması gündem oldu.
Ekinci'ye "Toplu taşımada seyahat eden kızlara 'Kuyruk sallamasanız erkekler bir şey yapmaz' diyen Tuğba Ekinci'nin sahne tarzı... Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum", "Amaç gündem olmak zaten", "Tarz mı, sahne mi" gibi yorumlar yapıldı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]