Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir''
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' I_vote_lcap96%Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' I_vote_lcap1%Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' I_vote_lcap1%Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' I_vote_lcap3%Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir''

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un dün gece stadyuma yöneticileriyle birlikte girmesiyle ilgili açıklama yaptı. Dursun Özbek, "Beraber stadyumdan ayrıldık. 2 saat sonra yolda haber aldım, geri döndüm. Ali Koç, 70-80 tane adamıyla, ki içlerinde 4'ü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir." dedi.

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' 18809261-728xauto

"SEÇİMİN ARTIK ÖNEMİ YOK!"

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' 640xauto
"Seçimin artık önemi kalmamıştır. Ya ben seçilirim ya Süheyl Batum seçilir, ikimiz de Galatasaraylıyız. Topyekün mücadele, her şeyin önüne geçmiştir. Bütün camialara, bütün Türkiye'ye şunu göstermeliyiz; Ali Koç'un sadece seçim derdinde olduğunu göstermeliyiz. Kim seçilirse seçilsin Galatasaray sevgisiyle hareket edeceğinden hiç şüphem yok."

"YAZIKLAR OLSUN SANA"

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir'' 640xauto
"Birilerinin stadı silahlı korumalarla basacağı kimin aklına gelir? Bundan sonra şöyle mi olması lazım? Herkes stadyumunu korumak için silahlı koruma ordusu mu oluşturulmalı? Orada mı olsam iyiydi, orada olmamam mı iyiydi? Biz ne yapmaya çalışıyoruz? Bizi seçen camialar; yeşil sahalarda yarışalım, bu işleri yönetelim diye seçiyorlar. Bizi bir gün silahlı adamlar burayı basar, burayı koruyalım diye seçmiyorlar. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun ki sen değerli bir ailenin çocuğusun."

"ALİ KOÇ, 70-80 TANE ADAMIYLA, Kİ İÇLERİNDE 4'Ü SİLAHLI"

"Beraber stadyumdan ayrıldık. 2 saat sonra yolda haber aldım, geri döndüm. Ali Koç, 70-80 tane adamıyla, ki içlerinde 4'ü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir. Terörist ne yapıyor, benzer şekilde silahlı adamlarını topluyor, geliyor, bir yeri basıyor, kurşunluyor."

"BENİM CESEDİMİ ÇİĞNEMEDEN ORADAN İÇERİYE ADIM ATAMAZDI"

"Orada olmamam belki de olayları belli bir seviyede, daha üst boyuta geçmesini engellemiştir. Orada olsaydım, benim cesedimi çiğnemeden oradan içeriye adım atamazdı."

"SUÇ DUYURUSU YAPTIK"

"Dünkü olaylar, yapılan ahlaksızlıklar tüm spor kamuoyunun gözü önünde cereyan etti. Bu olaylara sebep olan baş ahlaksız, yancıları ve onlara çanak tutan kamu görevlileri hakkında gerekli suç duyurularını yaptık."

"ŞIMARIKLIK..."

"Biz bu boş stat kabadayılarıyla geçen sene de mücadele ettik, yine de ederiz. Sezon başından beri Ali Koç'un yaptığı bu şımarıklıklar artarak devam ediyor. Kimse de bu şahıstan hesap sormuyor."

"HESABINI SORACAĞIM"

"Ali Koç, bu yaptıkların senin yanına kalmayacak. Hesabını soracağım. Seçim kazanmak için yaptığın bu şovun hesabını vereceksin."

"ŞEHİR EŞKIYALIĞI"

"Dün akşam statta olmayan Ali Koç, maç biteli 1 saatten daha fazla olmuş, stada trafik durdurularak polis eşliğinde sahaya alınmış. Güvenliği sağlaması gerekenler, şehir eşkıyalığı yapanların korumalığını yapmıştır. Hepsi kamera kayıtlarında var."

"YAPTIKLARIN BANA SÖKMEZ"

"Şunu da bil ki, bütün bu yaptıkların bana sökmez. Ben Galatasaray başkanıyım."

"KAMERA KAYITLARINA BAKIN"

"Stadı korumaktan görevli olan arkadaşlar maç bittikten 1.5 saat sonra eskort ediyorlar. Stada giriliyor, akreditasyon alanlarına giriliyor. Daha fazlasını söylemeye gerek yok, herkes kamera kayıtlarına baksın. Orada her şey var."

"İSMİNİ SÖYLEMEK İSTEMEDİĞİM OYUNCU..."

"Yapabilecekleri tek şey bu. Ellerinden gelen bu. Sizin de söylediğiniz, ismini söylemek istemediğim oyuncu. (Mert Hakan Yandaş) Isınma anından itibaren ellerinden gelen tek şey bu. Kaos yaratmak. Gerginlik yaratmak. Olayı futbolun dışına taşımak."

"BUNUN HESABINI KİM VEREBİLİR?"

"Ali Koç, önemli bir ailenin ferdi. İyi bir eğitim almış birisi. Ailesinin gücü belli. Böyle bir işe girişmek, insanları birbirine düşürmek, bunun hesabını kim verebilir?"

"BİR SEÇİM UĞRUNA..."

"Ali Koç, sen neyine güveniyorsun? 7-8 kişi, stat müdürümüzün üstüne saldırıyor! Böyle bir şey delikanlılıkta var mı? Sükunete en ihtiyaç duyduğumuz anda, bir seçimi kazanmak uğruna iki köklü camiayı birbirine düşürmek uygun mudur?"

"HERKESİN SİLAHLI ADAM MI TUTMASI GEREK?"

Erden Timur: "Trafik durdurularak polisle içeri geliniyor. Korumakla yükümlü olduğunuz insanları değil de silahla gelen insanları koruyorsunuz… Bundan sonra herkesin 100 tane silahlı adam mı tutması gerekir? Çatışma mı çıkacak? Ne olacak?"

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]