Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız I_vote_lcap96%Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız I_vote_lcap1%Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız I_vote_lcap1%Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız I_vote_lcap3%Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

31 Mart seçimlerinden birçok ilin kazanılmasının yanı sıra Samsun'dan istenilen başarının sağlanamadığını belirten CHP lideri Özgür Özel, "'Yoruldum' diyen, 'Çalışıyorum olmuyor' diyen, 'Başaramıyoruz' diyen, 'Bu kadar olur' diyen yolu açık olsun. Onunla yolları ayıracağız. " ifadelerini kullandı. Özel ayrıca Samsun ve Gaziantep için ayrı bir parantez açtı.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Mevcut yöneticilerden enerjisi olan burada kalsın. 'Yoruldum' diyen, 'Çalışıyorum olmuyor' diyen, 'Başaramıyoruz' diyen, 'Bu kadar olur' diyen yolu açık olsun. Onunla yolları ayıracağız. 'Eksik yaptım, daha çok çalışırım' diyen, 'Bundan sonra yeni bir süreç başlıyor, benim ona enerjim var' diyen, 'Başaracağım' diyen kendine güveniyorsa kalsın ama altı ay sonraki ankette hala yerinde sayıyorsak kimseyi o yerde tutmam." dedi.

Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız 640xauto

SAMSUN'DA İLK

Özel, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak üzere geldiği Samsun'da Atakum Belediyesini ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Özel, Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. yıl dönümünde heyecan ve gurur içinde olduklarını söyledi.
İlk kez Samsun'da Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantılarını gerçekleştireceklerini dile getiren Özel, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'e başarılar diledi.
Türkel'in ayrım yapmadan tüm Atakum halkına hizmet edeceğini dile getiren Özel, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde iktidar olup olmayacaklarına, belediyelerin yapacakları çalışmaların büyük katkısının olacağını vurguladı.
Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız 640xauto

SAMSUN İÇİN ÖZ ELEŞTİRİ

Parti içi öz eleştirilerde de bulunan Özel, "İyi şeyleri konuştuğumuz gibi eksiklerimizi de konuşmak durumundayız. Cumhuriyet Halk Partisi, Samsun'daki genel performansıyla öz eleştiri yapmaya muhtaç durumdadır. 18 belediyeden birinin kazanıldığı, bir milletvekilinin olduğu, bir Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından kabul edilemez." diye konuştu.CHP Genel Başkanı Özel, sözlerine şöyle devam etti:
"Bundan sonra oturacağız, neyi doğru yaptıysak devam edeceğiz. Neyi eksik yaptıysak telafi edeceğiz. Neyi yanlış yapıyorsak terk edeceğiz. Bundan sonra burası ki bir Cumhuriyet kentidir. Uşak kazanılmışken, Afyon kazanılmışken, Kütahya kazanılmışken, Amasya kazanılmışken, Kastamonu kazanılmışken, yani harf devriminin şehri kazanılmışken, Amasya Tamimi'nin şehri kazanılmışken, Büyük Taarruz'un şehri kazanılmışken Büyük Zafer'in şehri kazanılmışken İlk Adım'ın şehri kazanılmıyorsa başta Genel Başkan hepimizin yüzü yerdedir. Benim Samsun seçim sonuçlarından sonra yüzüm yerdedir. Yüzümü kaldırmak, başımı dikmek, göğsümü germek için mecbur olduğum şey Gazi'nin partisini bu şehirde birinci parti yapmaktır. Buna kim inanıyorsa gelsin katkı versin. Kim inanıyorsa gelsin partiye üye olsun. Başta gençler, kadınlar, bütün Samsunluları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisine babaevimize davet ediyorum."

"ONUNLA YOLLARI AYIRACAĞIZ"

"Yoruldum" diyenleri partide tutmayacaklarının altını çizen Özel, "Mevcut yöneticilerden enerjisi olan burada kalsın. 'Yoruldum' diyen, 'Çalışıyorum olmuyor' diyen, 'Başaramıyoruz' diyen, 'Bu kadar olur' diyen yolu açık olsun. Onunla yolları ayıracağız. 'Eksik yaptım, daha çok çalışırım' diyen, 'Bundan sonra yeni bir süreç başlıyor, benim ona enerjim var' diyen, 'Başaracağım' diyen kendine güveniyorsa kalsın ama altı ay sonraki ankette hala yerinde sayıyorsak kimseyi o yerde tutmam. Bu kadar net söylüyorum. Yol yürüyenin arkasında duracağız. Partiyi aşağı çeken varsa o dakikadan sonra bu partide yeri yoktur. Oy verin ama bu partiyi kim yönetecek? Partiyi kim şaha kaldıracaksa o yönetecek arkadaşlar. Net söylüyorum." ifadesini kullandı.

İKİ İL İÇİN ÖZEL PARANTEZ AÇTI

Samsun ve Gaziantep'teki seçim sonuçlarının kendisini üzdüğünü belirten Özel, "Bir tanesi Atatürk'ün adını almış Gazi ünvanını verdiği kent Gaziantep. Bir tanesi de Samsun... Kuzeyde ve güneyde gönlümün yarasıdır. 31 Mart gecesi siz bütün Türkiye'ye sevinirken ben bu iki şehre kahroluyordum. Herkes sorumluluğunu gösterecek, ona göre çalışacak, hep beraber başaracağız. Partimizi Samsun'da birinci parti yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.Özgür Özel, konuşmasının ardından MYK Toplantısı'na katılmak üzere partisinin İl Başkanlığına geçti. 

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin dün geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybettiği doğrulandı. Reisi'nin içinde olduğu helikopterin enkazı Akıncı İHA tarafından bulundu. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin dün geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatını kaybettiği doğrulandı. Reisi'nin içinde olduğu helikopterin enkazı Akıncı İHA tarafından bulundu. Reisi'nin vefatı sonrası sosyal medyada yayılan görüntülerde, Tahran'da havai fişek gösterisi düzenlendiği iddia edildi. Ayrıca başka bir videoda bir kadının da Reisi'nin ölümünü gülerek sevinçle karşıladığı görüldü.

Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız 18808111-728xauto

TAHRAN'DA HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ İDDİASI

[size][size]
Sosyal medyada Global Press isimli hesaptan paylaşılan bir videoda İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerine İran'ın başkenti Tahran'da havai fişek gösterisi düzenlendiği iddia edildi.
Gösterinin Reisi'nin ölümünü kutlamak maksadıyla düzenlendiği notu paylaşımın altına yazıldı.
[/size][/size]

REİSİ'NİN ÖLÜMÜNÜ KAHKAHALARLA İZLEDİ

[size][size]
İran'da yaşanan islami devrim sonrası yönetime karşı olan ve özgürlükleri için ülkeyi terk etmek zorunda kalan birçok kadın var.
Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölüm haberini duyuran İran devlet televizyonundaki yayını seyreden ve İranlı olduğu iddia edilen bir kadın, Reisi'nin ölüm haberini kahkahalar eşliğinde takip etti.
Kadın videoda ayrıca Farsça şu ifadeleri kullandı:
"İran halkına selam olsun. Kadın hayatına özgürlük. İran'ın özgürlüğü umuduyla..."
[/size][/size]

İÇKİ İÇEREK KUTLADILAR

[size][size]
X üzerinden paylaşılan ve 1 milyon izlenmeye ulaşan bir görüntüde ise İbrahim Reisi'nin ölümünü kutlayan iki kadının içki içtiği gözlendi. Videonun arkasında çalan "helikopter" şarkısı ise dikkat çekti. Paylaşımı yapan İranlı aktivist gazeteci Masih Alinejad şu ifadelerde bulundu:
"Yüzünüzdeki gülümsemeyi gördüğüm için çok mutluyum. Kadın, Hayat, Özgürlük ayaklanması sırasında İran rejimi tarafından öldürülen Minoo Mecidi'nin kızları, İbrahim Raisi'nin helikopter kazası haberine böyle tepki gösterdi.
Yine farklı bir görüntüde ise iki kadının "Kirli mezarının üzerinde özgürce dans edip kutlama yapıyoruz" notu düştüğü paylaşımında Reisi'nin ölümünü dans ederek kutladığı görüldü.
[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]