Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar I_vote_lcap96%Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar I_vote_lcap1%Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar I_vote_lcap1%Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar I_vote_lcap3%Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan ve taraftarları da oldukça heyecanlandıran isimlerden olan Angel Di Maria için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın çok istediği yıldız isim için Portekiz'den camiayı üzecek bir haber geldi.Bu sezon ligde beklentilerin çok uzağında kalan Beşiktaş yeni sezon için kolları sıvarken, transferde birçok yıldız ismi gündemine almıştı.TARAFTAR HEYECANLA BEKLİYORDU

Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar 640xauto
Siyah-Beyazlıllar'da son günlerde en çok konuşulan isimlerin başında Benfica'nın yıldızı Angel Di Maria gelirken, taraftarlar bu isim için yaşanacak gelişmeleri heyecanla bekliyordu.

YENİ TAKIMI AÇIKLADILAR

Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar 640xauto
Siyah-Beyazlılar'ı üzen haber ise Portekiz gazetesi A Boladan geldi. A Bola'nın haberine göre Di Maria, Benfica ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyecek. Arjantinli yıldızın, altyapısından yetiştiği Rosario Central ile anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Haber detayında 36 yaşındaki futbolcunun, eşini ve kızını Arjantin'e götürmeyeceği ve Rosario ile 6 aylık bir anlaşma yapacağı kaydedildi.

YÖNETİM 'GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR' DEMİŞTİ!

Angel Di Maria ile ilgilenen kulüpler arasında Beşiktaş da bulunuyor. Siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada "Di Maria ile görüşmeler devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]