Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var'
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' I_vote_lcap96%Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' I_vote_lcap1%Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' I_vote_lcap1%Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' I_vote_lcap3%Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Kırıkkale'de Emrah Bahadır, ilişki yaşadığı öne sürülen evli ve 3 çocuk annesi Fidan Cantemir'i (43) maket bıçağıyla araçta boğazını keserek öldürdü. Bahadır, "O gün alkollüydüm ve bir süre tartıştık. Tartışma sırasında elimde maket bıçağı vardı, nasıl olduğunu anlamadım" dedi. Cantemir'in eşi Abdullah Cantemir ise, sanığın bir süre önce kendisine 'Eşinle görüntülerim var' diye mesaj attığını, eşine konuyu sorduğunda ise 'Beni tehdit ediyor' yanıtını aldığını belirtti. 

Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' 18834483-728xauto
Emrah Bahadır hakkında, 'kasten öldürme' ve 'mala zarar verme' suçlarından müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanık Bahadır'ın, Kırıkkale 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Duruşmada sanık Emrah Bahadır, taraf avukatları ve Fidan Cantemir'in yakınları hazır bulundu.
Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' 640xauto

'3-4 YILDIR BİRLİKTEYDİK'

[size][size]
Emrah Bahadır, Fidan Cantemir ile aynı iş yerinde çalıştıkları sırada tanıştıklarını ve 3-4 yıldır birlikte olduklarını öne sürdü. Kendisine maddi ve manevi anlamda destek sağladığını iddia eden Bahadır, "Olay günü beni Fidan aradı ve aracıyla evden aldı. Ablam da şahit. O gün alkollüydüm ve bir süre tartıştık. Araçtan indim, sonra aracın camını kırdım ve tekrar içeri girdim. Tartışma sırasında elimde maket bıçağı vardı, nasıl olduğunu anlamadım, birden olay gerçekleşti. Olay günü bende bulunan ikimizin fotoğrafları dolayısıyla tartışma çıktı. 'Fotoğrafları sileceğim' deyince 'Silme anı olarak kalsın' dedi. Ayrılmak isteyen o değil, bendim. Ayrıca birlikte olduğumuzu ablası ve yeğeni de biliyordu" dedi.
Yasak aşk vahşeti: Araçta boğazını keserek katletti! 'Eşinle görüntülerim var' 640xauto
[/size][/size]

'EŞİNLE GÖRÜNTÜLERİM VAR'

[size][size]
Fidan Cantemir'in eşi Abdullah Cantemir, 2 yıldır Kırşehir'de çalıştığını, hafta sonları Kırıkkale'ye geldiğini ve sürekli ailesiyle görüştüğünü belirtti. Sanığın bir süre önce kendisine mesaj attığını aktaran Cantemir, "'Eşinle görüntülerim var' dedi. Eşime sorduğumda, 'Beni tehdit ediyor' dedi. Sanığın evimize gelmesi söz konusu olamaz çünkü aynı apartmanda yakınlarımız da oturuyor" dedi.
[/size][/size]

'PEŞİNİ BIRAKMASINI SÖYLEDİM'

[size][size]
Sanığın babası H.B. de oğlunun 2 yıl önce başkasıyla evlendiğini ve 2 çocuğu olduğunu söyledi. Fidan Cantemir ile oğlunun birlikteliğini sonradan öğrendiğini aktaran H.B., "Bir gün Fidan'ı arayarak çocuğumun peşini bırakmasını söyledim; ancak uzaklaştırma kararı olmasına rağmen bırakmadı" dedi.
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar verdi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın davaya katılma talebini kabul etti. Duruşma ertelendi.
[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]