Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi I_vote_lcap96%Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi I_vote_lcap1%Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi I_vote_lcap1%Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi I_vote_lcap3%Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Bursa’nın İnegöl ilçesinde evine bisikletiyle gitmek üzere yola çıkan işçi, yol kenarında çanta içinde bulduğu parayı sahibine teslim etti. Paranın sahibine, çantanın içindeki makbuzdan ulaşılırken çantayı teslim alan paraların sahibi ise bulan kişiye bir miktar para ödülü verdi. Çantanın içinde 25 bin 600 TL olduğu öğrenildi.

Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi 18834135-728xauto

İÇİNDEN 25 BİN 600 TL PARA ÇIKTI

Olay yerine gelen polis ekipleri yüklü miktardaki para dolu çantayı alıp bulan Fatih Çelik ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Amirliğine giderek çantayı incelediler. İncelemede çanta içinden 25 bin 600 para çıktı.
Polis ekipleri çantayı incelerken içinde bir ödeme yapılmış makbuzu buldular. Makbuzda yazan bilgilerden paranın sahibini tespit eden ekipler, çanta sahibini Devriye Ekipler Amirliğine çağırdı. Karakola gelen Bilal Paşa hakkında yapılan sorgulamada, paranın kendisine ait olduğu ortaya çıktı.

PARA ÖDÜLÜ VERDİ

[size][size]
Ekipler, para dolu çantayı sahibine teslim ettiler. Paraların sahibi Bilal Paşa, parayı bulan Fatih Çelik’e bir miktar para ödülü verdi.
Yol kenarında para dolu çanta buldu! İçindeki makbuzdan ulaşınca sahibi böyle ödül verdi 640xauto
Olayı anlatan Fatih Çelik, "Hastaneden çıktım, evime gidiyordum. Yol kenarında bir çanta buldum ve karakola teslim ettim. Olması gerekeni yaptığımı düşünüyorum" dedi.
Paranın sahibi Bilal Paşa ise "Açıkçası ben böyle beklemiyordum. Açıkçası bugünlerde herkesin ihtiyacı fazla. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Heyecanlıyım. Zannetmiyorum; çoğu bulan insan teslim etmeyebilir. Sağ olsun" dedi.

Bilal Paşa’nın Akhisar Mahallesi’ndeki evine motosikletiyle giderken çantayı düşürdüğü öğrenildi.
[/size][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]