Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık'
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' I_vote_lcap96%Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' I_vote_lcap1%Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' I_vote_lcap1%Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' I_vote_lcap3%Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Berk Hakman, Ege Kökenli ve Rabia Soytürk'ün yer aldığı Duy Beni dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Helin Kandemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kandemir şimdi de Sadri Alışık Ödül Töreni'ndeki tarzıyla dikkat çekti. Ünlü isim takipçilerinden tam not almayı başardı.Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' 18847857-728xautoSadri Alışık Ödül Töreni'nde boy gösteren genç oyuncu geceye beyazlar içinde katıldı. Takım elbise giyen Kandemir kombinini gold takıları ve sade bir makyaj ile tamamladı.

Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' 640xauto

YORUM YAĞDI

Ünlü oyuncu bu hali ile takipçilerinden tam not aldı. Helin Kandemir'e; 'Çok güzel görünüyor', 'Bu güzellik şaka mı?', 'Sade ama şık', 'Tam yaşına göre giyinmiş' gibi yorumlar yapıldı.

Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık' 640xauto
Helin Kandemir 2 Haziran 2004 yılında doğdu. Kız Kardeşler filmindeki rolüyle Uluslararası İstanbul Film Festivali‘nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ni aldı.
Kandemir, kameralar karşısına ilk defa 2013 yılında İsimsizler adlı dizi ile geçerek Pelin Akıncı karakterini canlandırdı.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]