Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" I_vote_lcap96%Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" I_vote_lcap1%Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" I_vote_lcap1%Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" I_vote_lcap3%Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... "Sevdiğim bir şeyi buraya attım"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Tayland'ın Mueang bölgesindeki Udon Ratthaya otoyolunun altında her iki eli de bileklerinden kesik halde çıplak bir kadın cesedi bulundu. Cansız bedeni bulmadan önce bir motorsikletli adamın çimlerle bir şeyler örtmeye çalıştığını fark eden adam polise haber verdi. Polise verdiği ifadesinde görgü tanığı katil olduğu iddia edilen motorsiklet sürücüsünün kendisine, "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" dediğini söyledi.Mueang bölgesindeki Udon Ratthaya otoyolunun altında 20'li yaşlarının başında olduğu ve üniversite öğrencisi olduğu sanılan genç kadın, gri bir çarşafa sarılmış , çöp ve çimenlerin arasına atılmış halde bulundu. Genç kadının cansız bedeninin her iki eli de kesik ve tamamen çıplaktı.

GÖRGÜ TANIĞI KİMLİĞİNİ TESPİT ETTİ

[ltr][ltr][ltr]
[size=18]Sabah 5 civarında olay yerinde bir motorsiklet sürücüsünün çimlerle bir şeyleri gizlemeye çalıştığını fark ettiğini söyleyen 49 yaşındaki görgü tanığı Thongdaeng Bonsungnern, adamın fotoğrafını çekmeyi başardı. Thongdaeng'e göre motosikletçi gözlük takıyordu ve 30 yaşından büyük görünmüyordu.
[/ltr]
[/ltr][/ltr][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]