Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum'
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' I_vote_lcap96%Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' I_vote_lcap1%Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' I_vote_lcap1%Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' I_vote_lcap3%Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum'

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Melis Sezen son olarak Cannes'a gitmiş ve cesur pozları ile dikkat çekmişti. Leopar elbisesi çok konuşulan Sezen Cannes tarzını neden böyle seçtiğini anlattı. Sezen'in leopar yorumu gündem oldu.

Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' 18851852-728xauto
Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Melis Sezen son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekrana gelmişti.Şimdilerde sosyal medya paylaşımları ve ilginç dansları ile adından söz ettiren Sezen son olarak Cannes'a gitmiş ve leopar desenli elbisesi ile dillere düşmüştü.
Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' 640xauto

TARZI HİÇ BEĞENİLMEMİŞTİ

[size]

Sezen'in vücudunu saran leopar elbisesinin önünde bulunan lotus çiçeği detayı ise dikkatlerden kaçmamıştı. Ünlü isme; 'Hiç olmamış', 'Elbisedeki o detay ne?', 'Dikkat çekmek için önüne taktığın şey ne?' gibi yorumlar yapılmıştı.

Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum' 640xauto
[/size]

'DİŞİL ENERJİ İLE İLGİLİ'

[size]

Melis Sezen kombininin detaylarını anlattı. Sezen; 'İnsan kendini olduğu gibi ortaya koyduğunda eşsiz ve çok özel bir şey oluyor. O vahşiliğimizi seviyorum. Kadının o vahşi doğasını da çok seviyorum. O yüzden açık bir şekilde o olsun istedim. Lotusun da anlamı zaten o. Biraz uyanış hem de ilahi uyanış ile ilgili. Aynı zamanda da dişil enerji ile ilgili' dedi.
[/size]

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

[size]

Sezen 'Kendinizi leopar gibi mi hissediyorsunuz?' sorusuna ise 'hissediyorum tabii' diyerek yanıt verdi. Sezen 'Herkes kendini olduğu gibi koysun. Şahane oluyor o zaman.' sözleriyle de eleştirilere yanıt vermiş oldu.
[ltr][ltr][ltr]

[/ltr]
[/ltr][/ltr][/size]

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]