Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" I_vote_lcap96%Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" I_vote_lcap1%Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" I_vote_lcap1%Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" I_vote_lcap3%Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Gerek özel hayatı gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz son dönemde bazı sağlık sorunları yaşıyor. Son olarak gösterisinde buna değinen Yılmaz gözünün %50 görmediğini açıkladı.Ünlü komedyen Cem Yılmaz hem özel hayatı hem başarılı projeleri hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son dönemde sağlık sorunları yaşayan Yılmaz gösterisinde ciddi bir sağlık problemi yaşadığını açıkladı.Ciddi bir sağlık probleminden dolayı geçtiğimiz günlerde doktora gittiğini aktaran Cem Yılmaz, sağ gözünde yüzde 50 görme kaybı yaşadığını açıkladı.

Cem Yılmaz gösterisinde açıkladı! "Retina ayrılmış gözüm yüzde 50 görmüyor" 640xauto

"ZEKİ MÜREN NASIL KALBİNİ VERDİ..."

Cem Yılmaz, gözünün görmediğini belirterek, doktora gittiğini ve doktorun sağ gözünde çok enteresan bir hastalık olduğunu kendisine söylediğini ifade etti. Yılmaz, konuşmasının devamında, “Retina ayrılmış yerinden arkada. Bu gözüm yüzde elli görmüyor benim" diye konuştu.Sağlık sorununa ilişkin konuşmasının devamında şaka yapmayı ihmal etmeyen Cem Yılmaz, "Meslek ağabey. Ben işte bu mesleğe gözlerimi verdim. Zeki Müren nasıl kalbini verdi sizlere ben de gözümü verdim yani. Tek harfle yırttım" dedi. 

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]