Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri...
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... I_vote_lcap96%Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... I_vote_lcap1%Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... I_vote_lcap1%Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... I_vote_lcap3%Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri...

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

"Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın 2. günü..." diyerek geçtiğimiz hafta paylaşım yapan Serdar Ortaç'ın görüntüleri yine gündem oldu. Popbizde hesabı Ortaç'ın sahnedeki o hallerini paylaştı.

Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... 18860608-728xauto
MS hastalığı sebebiyle kullandığı ilaçların yanında alkol de tüketen Ortaç'ın sarhoş olduğu haller sık sık gündeme geliyor.
Ortaç son olarak içkiyi ve sigarayı bıraktığını söylemişti. "24 Haziran Harbiye Açık Hava konserime tertemiz bir sayfa ile başlayacağım. Doktoruma sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra tertemiz sigarasız bir hayat hepimize nasip olsun inşallah" diyen şarkıcı yine dayanamadı.

Serdar Ortaç "Bırakıyorum" demişti! Sahnedeki halleri yine gündemde: Neydi oğlum sözleri... 640xauto
"Bu iși bırakacağım" diyen Ortaç'ın videodaki hallerine kısa sürede pek çok eleştiri geldi... Serdar Ortaç sahnede şarkının sözlerini hatırlamayınca "Neydi oğlum" diyerek müzisyenlere şarkının sözlerini sordu.

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]