Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım"
Egzotik Forumları

Hayatın içinden...

Giriş yap

Şifremi unuttum

1299!! #KnightOnline Açık.PK 1299! DESTEK PRO(UYGUNFİYAT)!!
Bilgi için tıklayın >>> [TIKLAYIN]
Anket

Egzotik Forum'dan MemNun Musunuz?

Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" I_vote_lcap96%Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" I_vote_rcap 96% [ 915 ]
Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" I_vote_lcap1%Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" I_vote_rcap 1% [ 7 ]
Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" I_vote_lcap1%Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" I_vote_rcap 1% [ 6 ]
Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" I_vote_lcap3%Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" I_vote_rcap 3% [ 24 ]

Toplam Oylar : 952

En son konular

» 30.10.2024 Haftalık Burç yorumu
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:41:48

» Anadolu Efes, Bursaspor deplasmanında galip! Ligde 2'de 2...
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:34:24

» NBA'de dudak uçuklatan rakam! Alperen Şengün'ün yeni sözleşmesi belli oldu, Türk spor tarihine geçti
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:33:40

» NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün, sezona "double-double" ile başladı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:38

» Fenerbahçe Beko, Nefes kesen maçta Ergin Ataman'ın Panathinaikos'una mağlup oldu! EuroLeague'de 2. yenilgisini yaşadı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:32:16

» Galatasaray’dan Beşiktaş’a yanıt
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:50

» İrfan Saraloğlu'ndan Gabriel Sara açıklaması! Galatasaray taraftarını üzen haberi verdi
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:26:17

» Beşiktaş'ın eski yıldızı Valentin Rosier, Galatasaray'a transfer oluyor!
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:25:49

» Emre Belözoğlu'ndan Jose Mourinho açıklaması! "Mourinho, bu kupaları nasıl kazandı?"
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:24:32

» Fenerbahçe'nin golcüsü Youssef En-Nesyri zoru başardı! Tüm gollerini kafayla attı
tarafından Yazar : EgzotikForum Çarş. 30 Ekim - 21:23:51

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım"

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Yazar : EgzotikForum

-
-

Hakkari'de bir manav tezgahına karpuzları dizerken gördüğü manzara karşısında ağzı açık kaldı. Bir karpuzun üzerinde Arap alfabesiyle "Allah" yazdığını söyleyen manav, karpuza bin TL teklif geldiğini ancak satmadığını ifade etti.Hakkari, manav Velat Arslan'ın tezgaha tesadüfen dizerken fark ettiği karpuzu konuşuyor. Arslan'ın satmayı düşünmediği karpuzun üzerindeki yazı görenleri şaşırttı.

Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" 640xauto
Özgürlük Meydanı’nda meyve-sebze satışı yapan Velat Arslan isimli manav, karpuzlarını tezgaha dizdiği sırada üzerinde “Allah” isminin olduğu bir karpuz gördü. Karpuzu tezgahında sergileyen Arslan, müşteri çıkmasına rağmen karpuzu satmadı.
Tezgah dizerken karpuzun üzerinde yazanı görünce inanamadı: "Bin TL verdiler, satmadım" 640xauto

BİN TL'YE KARPUZU SATMADI

Çok nadir görülen bu olay karşısında şaşkınlığını dile getiren Arslan şöyle konuştu:
“Sabah karpuzları dizdiğim sırada ‘Allah’ isminin olduğun bir karpuzu fark ettim. Hemen onu aldım ve sakladım.

Bu herkese nasip olmuyor. İnşallah Allah’ın sevdiği kullarındanız. Karpuz için bana bin TL’ye kadar fiyat veren müşteri oldu ama satmadım. Onu evime götüreceğim. Allah bu güzel duyguları herkese nasip eylesin.”

https://www.egzotikforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]